Hakkebøffer på grill

Hakkebøffer på grill
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på hakkebøffer på grill. En nem måde at tilberede hakkebøffer på grill. Server med kartofler og evt. en god salat.

Ingrediensliste

  • 800 g. hakket oksekød
  • 2 spsk. pebermix
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Form bøffer af 200 g. hakket oksekød.
  2. Placer pebermix på en tallerken.
  3. Rul siderne af bøfferne i pebermix.
  4. Krydr med salt på begge sider.
  5. Grill bøfferne i ca. 5-7 minutter på hver side eller til de er gennemstegte.
  6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på hakkebøffer på grill

Lav en omgang klassiske hakkebøffer på grill. Det er som om, at alt lige bliver lidt bedre, når det grilles! Det gælder altså også de her helt klassiske og simple hakkebøffer, som vi har vendt i pebermix og blot krydret med salt. Nogen vil måske mene, at det er kedeligt, fordi det er så simpelt. Det er dog mega nemt og kræver hverken meget forberedelse eller mange ingredienser.

Server de grillede hakkebøffer med en hjemmelavet kartoffelsalat og evt. en lækker salat, så er det altså en ganske fin sommermenu, som man på ingen måde skal undervurdere. Og den behøves heller ikke at stå på røde, dyre bøffer hver gang, der skal grilles. Så de her grillede hakkebøffer er altså et fint og billigere alternativ til hverdagene.

LÆS OGSÅ: Kyllingelår med barbequemarinade

Hakkebøffer på grill

Hakkebøffer på gasgrill

Vi har lavet de her hakkebøffer på gasgrill. Vi elsker vores gasgrill, da den er hurtig at tænde og hurtigt er klar til brug. Du kan dog også sagtens lave dem på en almindelig kuglegrill eller hvad du ellers har.

Bøfferne kan selvfølgelig også sagtens steges på pande, men vi synes altså, at sådan en klassisk hakkebøf lige bliver en tand bedre, når de får smagen af grill. Vi har desuden lige rullet siderne i en omgang pebermix og blot krydret dem med salt. Det smager bare så lækkert og passer til stort set alt slags tilbehør.

Hakkebøffer på grill

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar