Halloweenboller

Halloweenboller
Opskrift til stk. Opskrift til 15 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

1 time og 45 minutter

Samlet tid

2 timer og 5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre halloweenboller. Bløde bamseboller, som er pyntet med glasur i forskellige farver lavet som edderkop, spindelvæv osv.

Ingrediensliste

 • 5 dl. mælk
 • 25 g. gær
 • 1 dl. raps- eller solsikkeolie
 • 1 tsk. salt
 • 4 spsk. sukker
 • 850 g. hvedemel
 • 1 æg
 • 200 g. flormelis
 • 2 spsk. vand

Fremgangsmåde

 1. Mælk lunes i en gryde eller i mikroovnen, så det bliver lillefingervarmt.
 2. Mælk hældes over i en skål og herefter tilsættes gær, som røres ud.
 3. Olie, salt og sukker tilsættes.
 4. Mel tilsættes lidt efter lidt imens der æltes. Æltes til du har en glat og smidig dej. Det er ikke sikkert, at du skal bruge alt melet.
 5. Dejen deles i 15-20 stykker, som formes til boller.
 6. Placeres på en bageplade beklædt med bagepapir, hvorefter de hæver i 2 timer et lunt sted.
 7. Bollerne pensles forsigtigt (pas på du ikke punkterer hævningen) med sammenpisket æg og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme i cirka 10-15 min. Hold øje med dem efter 10 minutter, da ikke alle ovne varmer ens.
 8. Afkøles på en bagerist.
 9. I mellemtiden blandes glasuren. Tilsæt det frugtfarve du ønsker.
Bedøm denne ret

Opskrift på halloweenboller

Lav de fineste halloweenboller, som er pyntet med glasur i forskellige farver. Udnyt efterårsferien og tag børnene med i køkkenet. De vil helt sikkert elske at få lov til at pynte boller med forskellige halloweenmønstre. Der kan laves græskar, spindelvæv og edderkopper af glasuren. Vi har brugt hvid, sort og orange glasur, som er farvet med frugtfarve.

Selve bollerne er bare en blød bamsebolle, så derfor vil de uden tvivl falde i god jord hos børn. Du kan også pynte dem med krymmel, slik eller hvad du ellers tænker kunne være flot på Halloweenbollerne.

LÆS OGSÅ: Regnormekage

Halloweenboller

Boller til halloween

Hvis der skal hygges lidt ekstra og gøres lidt ekstra ud af det til Halloween, så kan vi helt klart anbefale lige at lave sådan en omgang halloweenboller her. Du kan selvfølgelig bruge alle slags bolleopskrifter. Det kunne også være en chokoladebolle eller en bolle med creme i, som man blot pynter med glasur.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar