Hasselback kartofler i airfryer

Hasselback kartofler i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hasselback kartofler i airfryer. De sprødeste og lækreste bagte kartofler i i airfryer.

Ingrediensliste

  • 1000 g. kartoffel
  • 1 tsk. salt
  • 3 spsk. smør

Fremgangsmåde

  1. Skyl kartoflerne og rens dem fri for jord.
  2. Skær riller i kartoflerne (undgå at skære for dybt ned).
  3. Læg kartoflerne i airfryeren.
  4. Smelt smør og pensl kartoflerne med smør og drys med salt.
  5. Bages ved 190 grader i cirka 30 minutter (alt efter størrelsen på kartoflerne).
  6. Pensl med mere smeltet smør undervejs for det sprødeste resultat.
Bedøm denne ret

Opskrift på hasselback kartofler i airfryer

Man kan simpelthen lave de absolut bedste hasselback kartofler i airfryer. Sprøde og lækre kartofler, som er det perfekte tilbehør til aftensmaden. Selvom de hasselback kartofler går lidt tilbage i tiden, så skal man ikke undervurdere den her slags kartoffel. Man får nemlig de sprødeste og lækreste kartofler. Det er én af vores yndlingsmåder at lave kartofler på. Og det bliver kun endnu nemmere i airfryer! Førhen kunne vi godt have en tendens til at synes, at det var lidt voldsomt at tænde en hel ovn for at lave hasselback kartofler til to personer. Derfor er det helt genialt at lave dem i airfryer i stedet og så går det også hurtigere, end hvis man skulle lave dem i ovn.

Hasselback kartofler i airfryer kan vi anbefale at servere som tilbehør til et lækkert stykke kød. Det kunne være et fyldt kyllingebryst, indbagt mørbrad eller et godt stykke rødt kød. Der passer de sprøde kartofler nemlig helt perfekt til.

LÆS OGSÅ: Se alle vores nemme opskrifter til airfryer her

Hasselback kartofler i airfryer

Hasselbagte kartofler i airfryer

Uanset om du kalder dem hasselback eller hasselbagte kartofler, så får man altså de bedste hasselbagte kartofler i airfryer. På grund af den intense varme og hurtige luftcirkulation, som der er i en airfryer, så får man det sprødeste resultat. Det er derfor muligt at få sprøde kartofler på kortere tid end hvis de laves i en almindelig ovn. Desuden er det genialt at lave hasselback kartofler sådan her, hvis man skal lave til fire personer eller derunder.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

  1. hvorfor skal man dog bruge penge på nogle der har fundet det smart at tjene nogle håndøre på andre dumhed der findes rigtig mange steder på nette hvor man også kan finde de samme opskrifter GRATIS hmmm

Skriv en kommentar