Havregrynskugler med marcipan

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på luksus havregrynskugler med marcipan, kokos og kakao. De bedste havregrynskugler, som vi altid laver op til jul.

Ingrediensliste

  • Havregrynskugler

  • 100 g. marcipan
  • 75 g. havregryn
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. bagekakao
  • 0,5 dl. vand
  • 50 g. kokosmel

Fremgangsmåde

Havregrynskugler

  1. Kom marcipan, havregryn, vaniljesukker, bagekakao og vand i en foodprocessor. Blend til en cremet masse. Tilsæt evt. lidt ekstra vand, hvis massen er meget hård. 
  2. Tril små kugler og vend dem i kokosmel. 
  3. Opbevares i en lufttæt beholder på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på havregrynskugler med marcipan

Marcipan kan bruges til mange ting. Det er lækkert og giver mange søde sager en ekstra lille detalje. Vores havregrynskugler med marcipan er ingen undtagelse. Forestil dig den klassiske havregrynskugle, og så bare lige lidt mere lækker. Det er den nemmeste opskrift, da alt bare skal blendes godt sammen til en cremet masse og derefter formes. Havregrynskugler med marcipan kan hurtigt laves alene eller laves til en aktivitet sammen med børnene eller veninderne. Vi har trillet vores havregrynskugler i kokosmel, men de kan også sagtens trilles i krymmel, havregryn eller overtrækkes med smeltet mørk chokolade.

Det smarte ved vores havregrynskugler med marcipan er, at de er lavet helt uden smør. Så har du måske en smule marcipan til overs fra jul, så er det oplagt at få det brugt i denne opskrift. Havregrynskugler anses ofte som at være en julekonfekt, men kan også sagtens bruges som en nem snack til madpakken eller til aftenkaffen. Vi elsker nemme opskrifter og vi kan sagtens finde på at lave dem hele året rundt. Nemme havregrynskugler går man aldrig helt galt i byen med.

LÆS OGSÅ: Tjek alle vores opskrifter på hjemmelavet slik her

Havregrynskugler med marcipan

Havregrynskugler uden smør

Som sagt, så er denne opskrift på havregrynskugler helt uden smør. Vi ville nemlig gerne lave en version, som var lavet uden, da vi også har opskrift på den klassiske udgave med smør. I stedet er de lavet med marcipan, som giver en virkelig god smag og konsistens til de lækre snackkugler.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar