Hindbærdessert Hindbærdessert Opskrift til 1234567891011121314151617181920 glas Opskrift til 2 glas Forberedelsestid 5 minutter Tilberedelsestid 5 minutter Samlet tid 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og hurtig hindbærdessert i glas på bare 15 minutter. Knuste digestivekiks, vaniljecreme og friske hindbær udgør den bedste kombination. Ingrediensliste 30 g. digestivekiks 125 g. friske hindbær 1,5 dl. piskefløde 2 spsk. creme fraiche 1 tsk. vaniljesukker 2 spsk. flormelis Fremgangsmåde Pisk creme fraiche, vaniljesukker, flormelis og piskefløde til en luftig creme. Smulder digestivekiks. Vi knuser dem bare i hånden, du kan dog også komme dem i en frysepose og bruge en kagerulle til at knuse dem med. Find små glas du kan anrette hindbærdesserterne i. Kom digestivekiks i bunden af glassene, så creme og top med hindbær. Gentag denne process indtil glassene er fyldt. Brug evt. en frysepose/sprøjtepose til at fylde cremen ned i glassene med. Du kan også bruge en spiseske, hvis det skal gå endnu hurtigere. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hindbærdessert En lækker og hurtig hindbærdessert, som du kan bikse sammen på 15 minutter. Den består af knust digestivekiks, en creme lavet på fløde og creme fraiche samt masser af friske hindbær. Vi elsker de her hurtige desserter, som hurtigt kan bikses sammen. De er nemlig perfekte til, hvis du får uventede gæster på besøg eller hvis du pludselig får lyst til at lave dessert. I mange dessertopskrifter kræver det nemlig en længere tilberedningstid eller så er der lang hviletid. Men ikke med denne lækre hindbærdessert. Vi har egentlig lavet den med inspiration ud fra vores hurtige omgang cheesecake i glas. Den serverede vi engang vi var ude i Ikea for at uddele smagsprøver. Og folk var bare vilde med, at den så hurtigt kunne laves. Derfor blev vi selvfølgelig nødt til at eksperimentere med andre hurtige desserter. Det er en slags kombination af en cheesecake og en trifli i glas. Vi har nemlig brugt digestivekiks som det sprøde element. Derudover har vi lavet en creme på creme fraiche og piskefløde, som er tilsat vaniljesukker og flormelis. Og for at gøre det til en rigtig hindbærdessert, så er der selvfølgelig brugt friske hindbær. Du kan dog sagtens lave desserten med andre bær også. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på desserter i glas Dessert i glas med hindbær Måske du er heldig at have egne hindbær i haven. Så er der ingen tvivl om, at den her dessert vil være oplagt at lave. Vi elsker også at gå på jagt efter hindbær i sensommeren. Man kan være ret så heldig at finde nogle buske, som giver de bedste og sødeste hindbær. Hvis du ellers mangler inspiration til opskrifter med hindbær, så kan du finde hele vores udvalg lige her. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Det ser rigtig lækkert ud 😋 Det skal prøves. Tænker dog at en kagerulle er mere effektiv end en køkkenrulle 😉🤗 Svar
Det tror vi, at du har helt ret i – ellers kan man slå længe haha! Tak for at gøre os opmærksomme. God søndag! Svar