Hindbærsirup Hindbærsirup Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 dl. Opskrift til 3 dl. Forberedelsestid 0 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hindbærsirup. Brug sirup med hindbær som topping på morgenmad, til desserter, i drinks og meget mere. Ingrediensliste 250 g. frosne hindbær 1 dl. vand 190 g. sukker 1 spsk. citronsaft Fremgangsmåde Kom hindbær, sukker, citronsaft og vand i en gryde og bring i kog. Lad det simre uden låg i 15-20 minutter. Du kan løbende tjekke konsistensen. Det skal være sirupsagtig og må ikke være vandet. Vær opmærksom på, at den også vil tykne lidt, når den køler af. Hæld siruppen i gennem en fin si og lad det nedkøle. Hvis den er blevet lidt for tyk, så kan du komme lidt vand i. Kom på glas eller flaske. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hindbærsirup Ud af få ingredienser kan man lave en hjemmelavet hindbærsirup. Den sirup kan bruges som topping på skyr, yoghurt eller til desserter, drinks og meget mere. Det kan bruges til så mange ting, så vi kan kun anbefale at lave det. Det er blot hindbær, som koges op med vand, sukker og lidt citronsaft. På den måde får man en sirup, som vi blandet har brugt til denne dessert med marengs og hindbær samt en sommerdrink. Ellers kan det også anbefales at bruge den ovenpå en omgang græsk yoghurt sammen med lidt granola. Det er sådan en god sommermorgenmad. Det er en frisk og syrlig sirup, som stadig har noget sødme. Man kan jo selv justere sødmen, men vi kan godt lide, at der er sådan en god balance mellem syrlighed og sødme. Så den giver noget friskhed til det, som den bruges til. LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på tilbehør til morgenmad og brunch Sirup med hindbær Hindbærrene er begyndt at titte frem og sæsonen er lige om hjørnet. Så kan man altså trylle nogle af hindbærrene om til den lækreste sirup. Du kan dog også sagtens bruge frosne hindbær. På den måde kan man lave hindbærsirup året rundt. Hvis vi har for mange friske hindbær, så fryser vi dem også ned. På den måde går intet til spilde og man kan altid lave en portion sirup. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.