Myntesukker

Myntesukker
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Opskrift på hjemmelavet myntesukker lavet på kun 2 ingredienser. Frisk mynte og sukker blendes sammen og så har du myntesukker.

Ingrediensliste

  • 90 g. sukker
  • 2 håndfuld frisk mynte

Fremgangsmåde

  1. Kom frisk mynte og sukker op i en minihakker (du kan også hakke mynte rigtig fint med en kniv og herefter blande det godt med sukker).
  2. Kør det i minihakkeren til mynten er blendet sammen med sukkeret.
Bedøm denne ret

Opskrift på myntesukker

Hjemmelavet myntesukker er så nemt at lave og så smager det så godt! Du kan bruge det som drys på grapefrugt, citrussalat eller i drinks. Det er blot frisk mynte, som blendes sammen med sukker eller rørsukker. Efter det er lavet, så kan det faktisk opbevares i en uge efter, fordi mynten tørrer helt op. Det er derfor også vigtigt, at den ikke er våd, når den blendes med sukker.

Vi bruger myntesukker ovenpå salat, på yoghurt og skyr. Det er så frisk og så har det så meget smag. Vi serverede i sidste weekend en citrussalat med myntesukker og flere var henne og spørge hvad det var for noget grønt sukker, som var ovenpå.

LÆS OGSÅ: Klik her for at se vores morgenmadsopskrifter

Myntesukker

Sukker med mynte

Du får den smukkeste grønne sukker med mynte. Du kan også bruge sukkeret til drinks. Til en frisk mojito eller som en sukkerkant på et drinksglas. Mulighederne er uendelige. I år skal vi have køkkenhave, så der skal vi helt sikkert have mynte. Så er det nemt at gå ud og plukke et par kviste, som kan laves til myntesukker.

Det er blot vigtigt, at mynten ikke er våd, når du laver den. Så vask den, når du køber den eller plukker den i haven og lad den så tørre, så den er helt tør, når du blender den med sukkeret. Det giver det bedste resultat synes vi. Det her er blevet et must at have, da det kan pifte så mange ting op.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar