Honningristede mandler

honningristede mandler
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Find opskriften her på honningristede mandler, som er hurtige og nemme at lave. Den perfekte søde og sprøde snack, især her til juletiden.

Ingrediensliste

  • 220 g. mandler
  • 3 spsk. akaciehonning
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 3 spsk. vand

Fremgangsmåde

  1. Til en pande tilsættes honning, vand og olie.
  2. Tænd for varmen og lad det komme op at koge. Tilsæt mandlerne og vend det rundt indtil mandlerne har absorberet alt væsken.
  3. Gør et stykke bagepapir klar.
  4. Hæld mandlerne over på bagepapiret og lad dem køle helt af.
  5. Nydes når de er kolde. Put dem I en bøtte med låg på og opbevar i køleskabet eller ved stuetemperatur. De kan holde sig i op til en måned.
Bedøm denne ret

Opskrift på honningristede mandler

Nem opskrift på sprøde og lækre honningristede mandler. En skøn snack, som især passer godt til den kolde årstid, hvor man gerne vil lune sig på en kop varm kakao eller kaffe. De er super nemme og hurtige at lave og så kan de holde sig i lang tid.

Du kan bruge disse lækre, ristede mandler som en nem snack eller som tilbehør til en smagfuld salat. Har du prøvet at toppe din salat med ristede mandler? Det giver sprødhed og god smag, som virkelig smager godt til de fleste salater.

I stedet for at riste dem i almindelig sukker, så har vi her valgt at riste dem i akaciehonning. Det giver en god sødme til mandlerne og gør også, at de egner sig perfekt som en sund snack.

LÆS OGSÅ: Brændte mandler 

honningristede mandler

Mandler ristet i honning

Som sagt, så er disse mandler ristet i akaciehonning. Vi synes akaciehonning har en mild smag og smager ikke så meget af honning. Hvis du derimod er helt vild med honningsmagen, så kan du bruge almindelig blomsterhonning. Det giver mandlerne mere smag, hvilket også er lækkert.

Hvordan opbevarer jeg dem bedst?
Vi anbefaler at opbevare dem i en lufttæt beholder. Brug en kagedåse eller et patentglas. Det skal blot være noget, som kan slutte helt tæt om mandlerne. Så bevarer de sprødheden længst muligt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar