Hurtig mazarintærte med bærskum

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en hurtig (næsten hjemmelavet) mazarintærte med bærskum og friske bær. En lækker sommerkage, som hurtigt kan bikses sammen.

Ingrediensliste

 • 1 stk. mazarinkage
 • 75 g. frosne hindbær
 • 2 spsk. sukker
 • 1,5 dl. piskefløde
 • 75 g. jordbær
 • 30 g. hindbær
 • 30 g. blåbær

Fremgangsmåde

 1. Kog frosne hindbær op med sukker og et par spiseskeer vand. Lad det afkøle og mos det godt sammen. Hvis du skal bruge den hurtigt, så sæt den i fryseren, så køler den hurtigt helt af.
 2. Pisk fløde til flødeskum.
 3. Skyl bær og halver evt. jordbær.
 4. Vend den afkølede hindbærcoulis i den piskede flødeskum.
 5. Tag papiret af mazarinkagen og læg den på et fad eller tallerken. Kom bærskum ovenpå og top med friske bær.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på hurtig mazarintærte med bærskum

Her får du opskriften på en hurtig mazarintærte med bærskum, som kan bikses sammen på under 30 minutter! Den absolut lækreste sommerkage, som hverken kræver mange ingredienser eller lang tid i køkkenet. Vi har snydt lidt og brugt en færdigkøbt mazarintærte, som vi så har gjort endnu mere luksus. Den har fået et godt lag bærskum på og masser af friske sommerbær. Kagen er genial til sommerfester eller hvis du får uventede gæster på besøg.

Til selve bærskummen har vi brugt frosne hindbær, men her kan du bruge alle slags bær. Du kan også blot vende noget marmelade i flødeskummet. Så har man også en hurtig bærskum. Pynt endelig også med de bær, som du har lyst til. Vi brugte en blanding af jordbær, blåbær og hindbær. Skal den gøres ekstra luksuriøs, så kan du smelte noget ribsgele ved lav varme og så pensle det på den færdige kage. Så får du lidt det look, som man ofte får i en frugttærte fra bageren.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer på hurtige desserter her

Hurtig mazarintærte med bærskum

Dessert på 30 minutter

I virker til at være vilde med de her hurtige desserter, som kan laves på 30 minutter eller derunder. Det gør vi også selv! Især her om sommeren, hvor man ofte får lyst til noget sødt eller gerne vil byde gæster på noget lækkert. Så er det genialt at have sådan en dessert her i baghånden. Vi kan derfor kun anbefale altid at have et par købte mazarintærter på lager. De kan trylles om til denne frugttærte, men også en helt almindelig jordbærkage.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar