Hvidløg på grill Hvidløg på grill Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 stk. Opskrift til 4 stk. Forberedelsestid 5 minutterTilberedningstid 25 minutterSamlet tid 30 minutter Del Pin Print BeskrivelseLav nemt hvidløg på grill. Brug grillet hvidløg til dressinger, hvidløgssmør, sauce og bare som tilbehør til sommermaden.Ingrediensliste 4 stk. hvidløg salt olivenolieLæg i kurven til - + Læg i kurv hos Nemlig.com Lægger i kurv... I samarbejde med Nemlig.comFremgangsmådeTænd for grillen og opvarm til ca. 200 grader.Imens skæres toppen af hvidløget.Herefter fordeles der lidt olivenolie og salt udover.Pak hver enkel klase hvidløg ind i staniol.Læg staniol pakkerne i en foliebakke og kom på grillen ved inddirekte varme.Bag dem nu i 20-25 minutter.Pak hvidløgene op. Pres de grillede fed ud og brug dem i dressinger, hvidløgssmør og saucer.Lås skærmOpskrift på hvidløg på grillHvis grillen er tændt, så kan man snildt lige lave nogle hvidløg på grill. Når hvidløg grilles, så får de en sødere og mere intens smag. Vi bruger dem til hvidløgssmør, til dressinger og saucer. Man får en helt anden smag fra hvidløg, når de bliver grillet eller bagt. De bliver grillet med lidt olivenolie og salt og bliver pakket ind i staniol. De bliver grillet i ca. 20-25 minutter og så står man altså med bløde fed af hvidløg, som nemt kan presses ud. Prøv at lave en krydderurtedressing af mayonnaise, creme fraiche, grillede fed af hvidløg, lidt citronsaft og masser af friske krydderurter. Det er altså så godt som tilbehør til grillmaden. Enten til en god steak eller som fyld i en bagekartoffel.Vi griller stort set alt, som kan grilles, her i løbet af sommeren. Vi elsker at stå udenfor og lave aftensmaden, imens børnene render rundt og leger. Og når vi pludselig har mange hvidløg, så ryger nogle af dem altså på grillen. Man kan også blande dem med lidt smør og bruge det som hvidløgssmør på en bøf.LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grillede grøntsager her Grillet hvidløgDet er nemt at lave grillet hvidløg. Det er blot sådan et helt hvidløg, hvor toppen lige skæres af. Herefter kommes der olivenolie og salt på, inden de pakkes ind i staniol. Så grilles de og når man så åbner pakkerne, så får du bløde grillet hvidløg, som dufter helt fantastisk. Når man griller hvidløg, så fjerner man også noget af den “skarphed” som frisk hvidløg godt kan have. Det får en sødere smagsnuance.Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.