Hyldeblomstmousse Hyldeblomstmousse Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 5 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 4 timer Samlet tid 4 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en lækker hyldeblomstmousse i portionsglas. En nem, lækker og frisk sommerdessert, som kan pyntes med sommerens bær. Ingrediensliste 3 husblas 70 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 3 dl. piskefløde 50 g. creme fraiche 1 spsk. citronsaft 1 dl. hyldeblomstsaft Fremgangsmåde Læg husblas i blød i koldt vand i en skål. Pisk sukker, vaniljesukker og piskefløde til en blød flødeskum. Vend creme fraiche i. Nu skal du i gang med husblassen. Hvis du har en mikroovn, så er det nemmest at bruge en lille skål. Placer citronsaft og hyldeblomstsaft i en skål, sammen med din drænede husblas. Giv det 30 sek. i mikroovnen (eller indtil din husblas er smeltet). Hvis du ikke har en mikroovn, så kan det også gøres i en lille gryde på komfuret. Placer citronsaft, hyldeblomstsaft og drænet husblas i en lille gryde og opvarm ved lav varme, indtil husblassen er smeltet. Tag den af varmen, når det er smeltet. Tag 1-2 spsk. af flødeblandingen og put den over i din husblasblanding. Rør det godt ud, så du ikke har klumper. Dette gør man for at sænke temperaturen på husblassen inden den hældes over i hele flødeblandingen. Bland yderligere et par spsk. af flødeblandingen over i husblassen. Hæld til sidst det hele sammen og rør det godt sammen. Når du har en ensartet blanding, så fordeles den i en stor skål eller i 5 portionsglas. Det kan evt. være nemmere, hvis du putter det op i en sprøjtepose, hvis glassene ikke er så store. Sæt herefter glassene på køl i minimum 3-4 timer, gerne natten over. På dagen kan de pyntes med lidt knuste makroner, friske bær, nødder, chokolade eller hvad du ellers har lyst til. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på nem hyldeblomstmousse En super simpel og lækker hyldeblomstmousse. Perfekt at anrette i små dessertglas, da den egner sig perfekt som en nem og hurtig sommerdessert. Du kan pynte den med friske bær, ristede nødder eller blot knuste makroner, som vi har gjort. LÆS OGSÅ: Mazarinkage med hyldeblomstmousse Nem og frisk sommerdessert Det er en super god sommerdessert, som ikke kræver mange ingredienser. Du kan servere den i portionsglas eller i en større skål. Det vil uden tvivl også være lækkert at servere den med søde danske jordbær eller hindbær. Opskrift på hyldeblomstfromage Uanset om du kalder den for hyldeblomstmousse eller hyldeblomstfromage, så er der ingen tvivl om, at det er en rigtig lækker sommerdessert. Det er samtidig en knap så tung dessert og den er samtidig frisk i smagen. Så hvis du ikke er til desserter, som er alt for tunge, så er denne uden tvivl lige noget for dig. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Det er koncentreret, men det er hjemmelavet, så hvis du bruger færdigkøbt, så ville vi tynde det lige op inden 🙂 Kh Svar