Indbagt kylling i butterdej med spinat Indbagt kylling i butterdej med spinat Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på indbagt kylling i butterdej med spinat, soltørrede tomater og flødeost. Nem opskrift på kylling i ovn. Ingrediensliste Butterdejspakker 1 pk. butterdej 2 fed hvidløg 200 g. naturel flødeost 50 g. frisk spinat 450 g. kyllingebryst 75 g. soltørrede tomater salt/peber Til pensling 1 stk. æg Fremgangsmåde Fjern eventuelle sener fra kyllingen. Skær den i tern. Hak hvidløg fint eller pres det i en hvidløgspresser. Hak spinat og soltørrede tomater i små stykker. Bland flødeost, spinat, soltørrede tomater og hvidløg i en skål. Smag til med salt og peber. Rul butterdej ud. Vi brugte fersk butterdej fra køl. Skær butterdejen ud i 4 firkanter. Brug evt. en pizzaskærer, så er det nemt at skære ud. Placer et par skefulde af dit fyld først. Herefter placeres kyllingetern oven på (kyllingen skal ikke steges inden). Se evt. billede længere nede. Luk butterdejspakken og vend åbningen ned af på en bageplade beklædt med bagepapir. Sådan fortsætter du med alle butterdejspakkerne. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Pensl butterdejspakkerne med et sammenpisket æg. Bag dem i midten af ovnen i ca. 25-30 minutter. Til de er gyldne på toppen. Tag dem ud af ovnen. Server evt. med en god salat og bagte kartofler. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på indbagt kylling med butterdej Nem og lækker opskrift på indbagt kylling i butterdej med flødeost, spinat, soltørrede tomater og hvidløg. Det her er en super nem måde at tilberede kylling i ovn på uden, at det bliver kedeligt. Vi elsker at pifte noget så simpelt som kylling op med lidt butterdej og lækkert fyld. Server den indbagte kylling med en god salat og evt. nogle bagte kartofler. Det er en simpel ret, som man både kan spise til hverdag og til lidt mere festlige anledninger, som hvis man har gæster på besøg. LÆS OGSÅ: Pasta med flanksteak og cherrytomater Butterdejspakker med kylling og spinat I denne opskrift laver vi en blanding af flødeost, frisk spinat, soltørrede tomater og hvidløg, som bliver lavet til en lækker osteblanding. Det komplimenterer kyllingen helt vildt godt og giver masser af smag til butterdejspakken. Du kan dog også sagtens bytte den neutrale flødeost ud med en anden med smag. Blandt andet kan vi anbefale den med pikant smag eller den med krydderurter i. Det er også en nem måde at tilføje lidt ekstra smag til butterdejspakken. Men hvis du mangler lidt inspiration til hvordan man kan tilberede kylling på en anderledes måde, så er den her opskrift på indbagt kylling i butterdej med spinat. Mine butterdejspakker bliver våde i bunden, hvad gør jeg forkert? Man kan ikke helt undgå, at de bliver en smule våde i bunden, da kyllingen og flødeosten vil væske en smule. Sørg blot for at lade dem trække en smule, når de kommer ud af ovnen. Følg også med på de sociale medier Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.
Hej, Det vil vi ikke anbefale, da butterdejen så godt kan blive ret våd. Lav i stedet fyld osv. klar og sæt det på køl. Så kan du putte det i butterdejen lige inden det skal i ovnen 🙂 Kh Svar
Ville du stadig komme spinat, hvidløg og soltørrede tomater i hvis man brugte en pikant flødeost i stedet for neutral flødeost? 🙂 Svar
Hej, Ja, ville være super lækkert med nye kartofler, måske en bønnesalat eller tomatsalat og så måske en hjemmelavet paprikasauce 🙂 Kh Svar
Hej Bjørn, Det har vi ikke prøvet. Vi tror ikke, at hakket oksekød umiddelbart vil passe så godt til fyldet. Men det er en smagssag 🙂 Kh Svar
Hej Ser/lyder super lækkert. Har dog en der ikke spiser nogen form for ost. Hvad kan der evt bruges i stedet for Ha en dejlig dag Svar