Tilmeld nyhedsbrev

Indbagt kylling med pikant

Indbagt kylling med pikant

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Indbagt kylling med pikantost er en sikker vinder hjemme hos os. Vi får det ofte med en omgang salat til. Det harmonerer så godt, da det indbagte kylling i butterdej og den sprøde salat er fed og frisk.

Ingrediensliste

  • 200 g. kyllingebryst
  • 50 g. pikant flødeost
  • Salt
  • 4 plader frosne butterdejs plader

Fremgangsmåde

  1. Skær kylling i tern.
  2. Smår pikant på halvdelen af butterdejspladerne.
  3. Fordel kyllingen oven på pikantosten. Drys med salt.
  4. Fold den anden halvdel butterdej over og brug en gaffel til at lukke pakken med.
  5. Bages ved 200 grader varmluft i 22-25 minutter.

Bedøm denne ret

Opskrift på en meget nem indbagt kylling med pikantost. Det bliver simpelthen ikke nemmere og kan serveres til en simpel salat. Vi elsker at lave indbagt kylling, men bestemt også indbagt laks.

Det tager ikke mange minutter at bikse sammen og så er alt der er svøbt ind i butterdej jo altså bare lækkert.

Vi har denne gang tilsat pikantost sammen med kyllingen. Vi synes det giver en rigtig god smag. Det er dog lidt fed, men vi serverer det altid bare med en stor omgang salat, og så er det altså bare en win win.

Du kan sagtens prøve dig frem med andre former for smage. Forhen har vi også lavet fyld af naturel flødeost, hvidløg, hakkede soltørrede tomater og persille. Det kan i den grad også anbefales.

Skal du have gæster? Så bør du prøve denne opskrift også med indbagt kylling. Opskriften på Indbagt kylling med rodfrugter og guacamole er perfekt gæstemad.

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

  1. Hej jeg har lige et spørgsmål
    Er kyllingebrystet kogt eller ukogt når det lægges på butterdejen
    Venligst Lis

    1. Hej Lis

      Det er ukogt, men du kan også godt stege eller koge det inden. Det bliver dog stegt i selve butterdejspakken, så det er ikke nødvendigt 🙂

      Knus

    1. Hej Tine

      Det kommer an på om man bruger de pakker fra frost eller de der store stykker, man kan købe i køleafdelingen mange steder.
      Hvis det er dem fra frost, så ruller vi dem en smule ud 🙂

      Knus

Skriv en kommentar