Pasta med flanksteak og cherrytomater

pasta med flanksteak og cherrytomater
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på en cremet pastaret med flanksteak og cherrytomater. En af de bedste pastaretter med oksekød, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

 • 1 stk. løg
 • 2 fed hvidløg
 • 300 g. flanksteak
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • salt/peber
 • 125 g. cherrytomater
 • 200 g. hakkede tomater på dåse
 • 1 stk. oksebouillonterning
 • 250 g. pasta
 • 0,5 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Hak løg og hvidløg fint. Halver cherrytomater.
 2. Varm en pande op med lidt olie.
 3. Steg løg og hvidløg af i olien, så det får farve over det hele.
 4. Tilsæt nu smuldret bouillonterning, hakkede tomater, fløde, salt og peber. Lad det småsimre under omrøring i 5 minutter.
 5. Skær flanksteak i tynde strimler. Varm en pande op med smør eller olie. Tilsæt strimlerne af flanksteak på panden og steg dem af til de har fået farve over det hele. Tag dem herefter af panden.
 6. Kog pasta efter anvisningen på pakken.
 7. Tilsæt de stegte kødstrimler og halverede cherrytomater i saucen og bland med det kogte pasta. Server med frisk persille på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pasta med flanksteak og cherrytomater

Her får du opskriften på pasta med flanksteak og cherrytomater. Den her ret består af få ingredienser og tager samlet set kun 30 minutter at lave. Der er kun noget at råbe hurra for her! Generelt set er pastaretter bare vildt populære og den her opskrift er bare en sikker vinder, hvis du har lyst til noget rigtig cremet, smagfuldt og mættende til din aftensmad. Denne pastaret er selvfølgelig let at lave til hverdag, men passer også helt perfekt til en aften med vennerne eller familien. Hvem elsker ikke den helt fantastiske blanding af tomater og fløde? Alt kan skæres på forhånd og skal blot et smut på panden inden det kan serveres. Super nemt og virkelig lækkert.

pasta med flanksteak og cherrytomater

Pastaret med oksekød og tomat i flødesovs

Som i nok ved, så elsker vi pastaretter. Retten her er lavet med en lækker flanksteak som tilbehør. Flanksteak er et overset stykke oksekød, som faktisk smager super lækkert. . Hvis ikke man er til flanksteak, kan det også sagtens byttes ud med kød efter ens eget ønske. Det der nemlig er super lækkert ved denne ret er, at man bare kan eksperimentere med det tilbehør man bedst kan lide, da næsten alt går hånd i hånd med en lækker flødesovs med tomat. Top retten med frisk persille, da det er med til at give det en dejlig friskhed til retten. Hvis nu denne opskrift ikke falder i god jord, så se endelig vores mange andre opskrifter på pastaretter. Her kan vi blandt andet anbefale Cremet pasta med bøf og tomat eller Pasta penne med chorizo i tomatsauce.

Hvis du er helt vild med pasta og flanksteak, så se også denne opskrift på Pasta med flanksteak og champignon.

Hvilken slags pasta skal jeg bruge?

Du kan bruge hvilken som helst slags pasta, frisk pasta, fuldkorn eller almindelig pasta. det gode ved pastaretter er, at resterne kan gemmes og spises igen på madpakken, eller som aftensmad over flere dage.

pasta med flanksteak og cherrytomater

Følg også med på de sociale medier
Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar