Is med kirsebær og marcipan Is med kirsebær og marcipan Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 3 timer Samlet tid 3 timer og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på hjemmelavet is med friske kirsebær, marcipan og mørk chokolade. En lækker dessert med friske kirsebær, som er i sæson. Ingrediensliste 2,5 dl. piskefløde 2 stk. pasteuriseret æggeblomme 2 tsk. vaniljesukker 40 g. flormelis 50 g. kirsebær 50 g. mørk chokolade 50 g. marcipan Fremgangsmåde Fjern kernerne i kirsebær og hak dem fint. Skær marcipan i små tern. Smelt chokolade. Pisk æggeblommer med vaniljesukker og flormelis i en skål med en elpisker til det er lyst og luftigt. Pisk fløde til en let skum i en anden skål. Vend æggemassen i flødemassen. Kom det i en rugbrødsform evt. beklædt med bagepapir (så er isen nem at få op, hvis du vil skære den ud). Fordel friske kirsebær, smeltet chokolade og marcipan. Bland det godt rundt og sæt det i fryseren i mindst 3 timer. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på is med kirsebær og marcipan En hjemmelavet is med friske kirsebær, marcipan og mørk chokolade. Mange forbinder ofte kirsebær med juletiden, risalamande og kirsebærsauce. Men de er jo faktisk i sæson her om sommeren og mange har kirsebær i haven. Det blev vi simpelthen nødt til at udnytte, så selvom den her is er lidt juleinspireret med kirsebær, marcipan og chokolade, så smager den bare så godt. Det er en simpel vaniljeis, hvor der så bare er vendt friske, finthakkede kirsebær, stykker af marcipan og chokolade i. Den lækreste kombination, som bare aldrig slår fejl. Det er nemt at lave is selv og vi vil næsten sige, at en opskrift som denne er idiotsikker. Den er nemlig helt uden ismaskine og kræver egentlig blot en elpisker, men den kan også laves med håndkraft. Det er en hjemmelavet is, som er lavet med en æggesnaps. Det vil sige flødeskum, som er vendt med en æggesnaps, som er lavet på æggeblommer, flormelis og vaniljesukker. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på hjemmelavet is her Kirsebæris med chokolade Det er ingen hemmelighed, at kirsebæris med chokolade altid er en god kombination. Her har vi kommet friske kirsebær i, men man kan også sagtens bruge kirsebærkompot eller en kirsebærsauce. Friske kirsebær har dog en anden smag end en kirsebærsauce, så det er egentlig en smagssag. Man kan også give de friske kirsebær et opkog, så det bliver en kompot. Derudover er der vendt smeltet chokolade i, så isen også bliver sådan lidt straciatella-agtig. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.