Ismaskine test

Reklame: Indlæg lavet i samarbejde med KitchenOne

Ismaskine test

I samarbejde med Kitchenone har vi testet tre forskellige ismaskiner både med og uden kompressor. Man kan lave den absolut bedste is på ismaskine, så hvis du gerne vil investere i din egen ismaskine, så får du her vores anbefaling og anmeldelse. Anmeldelsen er lavet ud fra fordele og ulemper i forhold til konsistens på is, udseende, støj, hvor meget maskinen fylder osv. Vi har desuden testet dem alle med den samme opskrift på vaniljeis. Den opskrift finder du lige her.

Vores 5 bedste tips til at lave den bedste is

1. Brug et termometer. Det er vigtigt, at ismassen får den rette temperatur. Så får du nemlig det bedste resultat.
2. Brug vaniljeisen som base og tilføj så eksempelvis Oreo, hakket chokolade eller bær. Så kan du nemt trylle den om til din yndlingsis.
3. Invester i en ismaskine. Der er ingen tvivl om, at det gør en kæmpe forskel at lave isen i en ismaskine. Når isen bliver kørt på ismaskine, så fryser den i små krystaller, som gør, at den bliver cremet. Fryses isen uden ismaskine, så fryses den nemlig i store blokke.
4. Brug både fløde med en høj fedtprocent og mælk i din is. Så bliver den let, cremet og rund i smagen.
5. Server aldrig din is helt dybfrossen – du får den bedste is og smag, hvis den serveres blød.

Wilfa ICM1S-250 ismaskine

Wilfa ICM1S-250 ismaskine

Denne Wilfa ismaskine giver dig cremet og lækker is på under 1 time. Du hælder blot din ismasse i beholderen og tænder for isprogrammet. Så skal den bare passe sig selv og så får du en cremet og lækker is.

Fordele

Maskinen kræver ikke, at du skal fryse beholderen inden. Den er klar til at køre med det samme. Den har et flot design og så er den nem og brugervenlig at betjene. Du kan lave hele 2,5 liter på en gang.

Ulemper

Den er stor og fylder i køkkenskabet, så hvis man har begrænset med plads, så ville vi nok vælge en af de andre.

Kitchenaid ismaskine

Kitchenaid ismaskine

Til dig, der allerede har standmixeren, så er dette istilbehør genialt. Du får en cremet og lækker is, men det kræver dog, at du har fryseplads og sætter beholderen i fryseren på forhånd.

Fordele

Den har et flot design, fylder ikke meget i skabet og du får en virkelig god tid.

Ulemper

Den larmer meget, når den er i gang. Du skal have fryseplads til beholderen, da den skal fryses inden den kan bruges.

Champion Ismaskine 1,5 liter

Champion Ismaskine 1,5 liter

Med Champion ismaskinen får du en lille og fiks ismaskine, dog uden kompressor. Dette er den billigste maskiner af dem, som vi har testet, hvilket også afspejler sig i kvaliteten. Den laver dog stadig fremragende is. Så skal du have en budget ismaskine, så er det denne du skal vælge. Den kan lave 1,5 liter.

Fordele

Den er lille og fylder ikke meget i skabet. På trods af den billige pris, så laver den stadig god is. Der er kun en on/off knap, hvilket gør den meget nem og brugervenlig at betjene.

Ulemper

Du skal ved denne maskine også have plads i fryseren til at sætte beholderen på frys inden den skal bruges. Man kan godt mærke, at kvaliteten er dårligere end ved de andre maskiner, men skal man have en budgetvenlig maskine, så er den et godt valg.

Ismaskiner bedst i test

Samlet set laver alle tre ismaskiner en god, hjemmelavet is. Vi synes, at man skal vælge efter udseende og om man har skabsplads og fryseplads nok. Wilfa ismaskinen er den eneste af maskinerne, hvor beholderen ikke skal fryses på forhånd. Den fylder til gengæld i køkkenskabet, da det er en stor maskine. Kitchenaid ismaskinen har et smukt design og er genial, hvis man allerede har standmixeren og samtidig ikke har noget imod, at den larmer en smule. Champion ismaskinen er lille og fiks. Den er perfekt til dig, som måske ikke vil lave hjemmelavet is hver weekend, men som vil finde ismaskinen frem ved særlige anledninger.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar