Jordbær med fløde

Jordbær med fløde
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Opskrift på jordbær med fløde, som er sommerens absolut bedste dessert. Der er intet som søde, danske jordbær til dessert.

Ingrediensliste

  • 600 g. jordbær
  • 4 dl. piskefløde
  • 4 spsk. sukker

Fremgangsmåde

  1. Skyl og rens jordbær. Del dem i kvarte eller halve, alt efter hvor store de er.
  2. Server jordbær med fløde og sukker (alt efter hvor søde de er).
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbær med fløde

Jordbær med fløde er uden tvivl sommerens absolut bedste dessert! Det er den ultimative sommerdessert, hvor man virkelig får udnyttet de søde, danske jordbær. Det er i hvert fald én af vores yndlingsdesserter i de varme sommermåneder. Selvom det måske ikke giver mening at have en decideret opskrift på retten, så kan det måske i stedet være lidt inspiration og et skub i retningen af, at den skal stå på sådan en omgang i aften.

Jordbær med fløde er jo sjovt nok, som titlen siger, bare jordbær med fløde. Brug sommerens søde jordbær. Rens dem og skær dem evt. i mindre stykker, hvis de er meget store. Man kan nemlig være heldig at få de flotteste (store) jordbær, så derfor kan det være en god idé at skære i mindre stykker. Nogle drysser jordbærrene med sukker i skålen og andre lader selv folk bestemme om de vil have sukker på. Hvordan gør I det hos jer?

Vi udelader godt nok altid sukker og lader det være op til folk selv, om de vil have sukker på eller ej. Fløden skal være iskold og den er jo lige prikken over i’et. Ellers kan du også servere vaniljesauce eller mælk til. Det er meget forskelligt fra familie til familie, hvordan man serverer de søde, danske jordbær.

LÆS OGSÅ: Jordbærroulade

Jordbær med fløde

Nem dessert med jordbær

Det er den absolut nemmeste dessert med jordbær. Det hele kan gøres klar på 10 minutter. Så det er jo virkelig win-win, da det samtidig smager helt fantastisk. Vil du pifte retten lidt op og gøre den lidt utraditionel, så kan du også servere den med myntesukker. Hak mynte fint eller knus det i en morter. Bland det herefter med sukker og server det til.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar