Jordbærsmoothie

Jordbærsmoothie
Opskrift til glas Opskrift til 2 glas

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på jordbærsmoothie med jordbær og banan. En cremet, hjemmelavet smoothie med jordbær, som er hurtig at lave.

Ingrediensliste

  • Jordbærsmoothie

  • 100 g. frosne jordbær
  • 1 stk. frossen banan
  • 4 dl. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

Jordbærsmoothie

  1. Blend alle ingredienser til en cremet smoothie og hæld i glas.
  2. Smag evt. med mere vaniljesukker.
Bedøm denne ret

Opskrift på jordbærsmoothie

En nem og hurtig jordbærsmoothie er præcis hvad du får opskriften på her! Der er intet som kombinationen af jordbær og banan i en smoothie. Man får den lækre jordbærsmag og sødmen fra bananen. Desuden gør bananen også din smoothie rigtig cremet. Sørg for at bruge en banan, som er godt moden, så den søder godt. Derudover har vi også tilsat lidt vaniljesukker for lige at give den smagen af vanilje også. Skal den være helt sukkerfri, så kan du bruge vaniljepulver i stedet.

Sådan en jordbærsmoothie er bare lækker som en hurtig snack eller som noget sødt efter aftensmaden. Vi nyder gerne sådan en en varm sommerdag, hvor man har brug for noget koldt at køle ned på. Skal den være lidt ekstra syndig og lækker, så kan man også lige tilføje en kugle vaniljeis i.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på drikkevarer

Jordbærsmoothie

Smoothie med jordbær

Smoothie eller milkshake med jordbær må være en af vores yndlings smagsvarianter! Især hvis man bruger lækre, danske jordbær. Hvis du er heldig at have jordbær i haven eller har været ude og plukke selv, så er det ofte, at man ikke kan nå at få spist alle. Derfor er det en super idé at fryse dem ned, så de kan bruges i en smoothie som denne. Det gør virkelig en kæmpe forskel på smagen!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar