Blåbærsmoothie

blåbær smoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem og god opskrift på en mættende blåbærsmoothie. Den bedste smoothie med blåbær, banan, mango og appelsin, som smager helt forrygende.

Ingrediensliste

  • 100 g. frosne blåbær
  • 150 g. frosne mangotern
  • 0,5 stk. frossen banan
  • 3,5 dl. appelsinjuice

Fremgangsmåde

  1. Vi bruger frossen mango og blåbær som er købt frossent, men du kan også sagtens selv fryse det ned ved at skære det i tern og komme det i fryseposer.
  2. I en blender kommes frosne blåbær, frossen mango, banan og appelsinjuice.
  3. Blend det hele, indtil du får en lækker og cremet smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt ekstra juice.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på en cremet og lækker blåbærsmoothie

En lækker, nem og mættende blåbærsmoothie. Den er med blåbær, mango, banan og appelsin. En virkelig lækker kombination, som smager af sol og sommer. Hvis du vil have den flotte farve, så skal du huske at bruge økologiske eller vilde blåbær, da de giver den flotteste farve.

Vi elsker smoothies til morgenmad eller som en forfriskning om eftermiddagen. Især på de her dage, hvor der er virkelig varmt og appetitten måske ikke er den største. Så er der altså intet som et skud vitaminer og en kold forfriskning.

LÆS OGSÅ: Greenie med ananas

blåbærsmoothie

Smoothie med blåbær

Blåbær er nogle fantastiske bær. De er super sunde og indeholder en helt masse antioxidanter. Det er det, som de kloge hoveder siger, holder dig ung og skøn længe. Samtidig så smager de jo fantastiske og giver den smukkeste farve til din smoothie.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar