Kålsalat med sesam

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker kålsalat med broccoli, blomkål og sesamfrø. Den er skøn som tilbehør til oksemørbrad, kalveculotte eller blot kylling eller kalkun.

Ingrediensliste

  • 200 g. blomkål
  • 200 g. broccoli
  • 200 g. spidskål
  • 20 g. sesamfrø
  • 4 spsk. olivenolie
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Snit alle grøntsagerne fint.
  2. Opvarm en pande med lidt olie. Tilsæt grøntsagerne og svits dem ved mellem varme.
  3. Tilsæt salt, peber, sesamfrø og evt. sesamolie.
Bedøm denne ret

Opskrift på kålsalat med sesam

Opskrift på en lækker og varm kålsalat med sesam. Det her er en af de bedste kålsalater, som også indeholder broccoli og blomkål. Det er en skøn og sund salat, som både kan spises som sommersalat og vintersalat. Alle grøntsagerne svitses kort på en pande, så der stadig er lidt bid tilbage i grøntsagerne. Til sidst drysses de så med sesamfrø, som lige giver det sidste til salaten og det giver også lidt crunch. Det er simpelthen så lækker og velsmagende en salat, som samtidig er super nem at lave. 

Vi serverede kålsalat i weekenden, da vi havde familien på besøg. Vi den sammen med en lækker oksemørbrad og små stegte kartofler i ovnen. Til dessert fik vi den skønne, franske kage, Gateau Marcel sammen med en kugle vaniljeis. Vi elsker sådanne aftenener med godt selskab og god mad.

LÆS OGSÅ: Italiensk pastasalat med skinke

Kålsalat med sesamFølg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Skriv en kommentar