Karrysild

Opskrift på karrysild
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på karrysild med æble, løg og karry. Marinerede sild, som er vendt i karrydressing, som kan serveres til påske og jul.

Ingrediensliste

  • 250 g. sild
  • 50 g. mayonnaise
  • 100 g. creme fraiche
  • 2 tsk. karry
  • 0,5 stk. løg
  • 0,5 stk. æble
  • 1 tsk. kapers
  • 0,10 bundt frisk dild

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og æble i små tern.
  2. Bland det med mayonnaise, creme fraiche, karry og kapers. Smag til med salt og peber.
  3. Hæld væden fra sildene. Skær sild i mundrette stykker, hvis de ikke allerede er skåret til.
  4. Bland dem i karrydressingen. Lad det stå og trække smag.
  5. Inden servering pyntes de med frisk dild og kapers på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på karrysild

Lav nemt dine egne karrysild. Marinerede sildefileter, som er vendt i en cremet og lækker karrydressing med æble, løg og karry. Karrysild er nok én af de bedste måder vi kan lide sild på. Enten dét eller marinerede sild, som er toppet med hjemmelavet karrysalat. Man kan selvfølgelig også bare købe sine sild i en færdig karrydressing, men det bliver altså 100 gange bedre, når man laver det selv. Den her udgave er nemlig lavet med frisk løg og æble, hvilket gør en kæmpe forskel.

Sild hører sig bare til til påskefrokosten og julefrokosten. Vi serverer gerne to slags. En omgang almindelige marinerede og så denne karry udgave. Vi har ikke altid været vilde med sild. Det er noget vi har lært at spise efter vi er blevet ældre. Og nu synes vi virkelig, at det er lækkert og noget, som bare hører sig til til jul og påske.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle opskrifterne til påskefrokosten

Opskrift på karrysild

Sild med karrydressing

Så hvis du også er til karrysild og du måske har tendens til at købe den færdiglavede udgave, så opfordrer vi dig altså til at prøve at lave det selv. Det bliver så godt! Og lader du lige silden trække natten over, så bliver det kun bedre. Så får karrysmagen virkelig lov til at udvikle sig og så får den samtidig også en flot gul farve.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar