Kinderæg shots

Kinderæg shots
Opskrift til shots Opskrift til 4 shots

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

3 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på Kinderæg shots på kun 3 ingredienser. Disse lækre chokoladeshots er lavet med licor 43, kakaomælk og flødeskum.

Ingrediensliste

  • 4 cl. licor 43
  • 4 spsk. flødeskum
  • 6 cl. kakaomælk
  • isterninger

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne op i en shaker. Ryst det godt sammen.
  2. Si over i shotsglas.
  3. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på Kinderæg shots

Her får du en nem og hurtig opskrift på Kinderæg shots, som er lavet med licor43, kakaomælk og flødeskum. Måske du har prøvet at få disse shots, når du har været i byen eller til fest? Det er faktisk slet ikke svært at lave dem selv! Alle ingredienserne rystes sammen i en shaker med nogle isterninger, så dine shots er helt kolde, når de serveres. Du kan desuden både bruge dåseflødeskum eller almindelig flødeskum. Vi foretrækker selvfølgelig almindelig flødeskum, men vi ved også, at det nok ikke lige er der ens prioriteter ligger, hvis man skal lave sådan en omgang shots en festlig aften.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på drinks til din næste fest

Kinderæg shots

Kindershots

De får deres navn af, at de smager af Kinder chokolade. Derfor kaldes de for kindershots eller Kinderæg shots. Kombinationen af licor43, fløde og kakao giver nemlig den her smag af den klassiske Kinder chokolade, som de fleste nok kender. De kan også blot kaldes for chokoladeshots.

Chokoladeshots med licor43

De her lækre og nemme chokoladeshots laves med licor 43, kakaomælk og flødeskum. Ift. kakaomælken, så kan du bruge lige præcis den kakao, som du bedst kan lide. Det kan være Cocio, Matildekakao eller Nesquick. Vil du gøre lidt ekstra ud af dem, så kan du lige drysse lidt kakaopulver på toppen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar