Kokoskugler med chokolade Kokoskugler med chokolade Opskrift til 10203040 stk. Opskrift til 10 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 2 timer Samlet tid 2 timer og 10 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste snack at have klar i kølesket er disse kokoskugler med chokolade. De smager af Bounty og efter vores mening, så er de faktisk meget bedre. Ingrediensliste 160 g. kondenseret mælk 130 g. kokosmel 150 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Bland kokosmel med kondenseret mælk. Form til kugler og stil dem på køl i 2 timer. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Tril kokoskuglerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir. Lad dem størkne og opbevar dem på køl. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på kokoskugler med chokolade Opskrift på de bedste kokoskugler med chokolade. De er lavet på kun tre ingredienser, hvilket gør, at de er virkelig overskuelige gå i gang med. Vi elsker snacks som disse, da de er hjemmelavet og bare bliver bedre og bedre desto flere dage de er på køl. De kan holde sig gode i op til en uge. Det er super smart at have dem klar til når den søde tand melder sig. Foretrækker du ikke kugler, så kan du også forme dem som små barer. Elsker du bounty? Så du kan lave dine egne bountybarer. Der er flere muligheder med den her opskrift. LÆS OGSÅ: Sundere karamelsnitter Bountykugler med chokolade De absolut lækreste bountykugler lavet af kokos og chokolade. Elsker du kokos, så er der ingen tvivl om, at du vil elske de her lækre bountykugler. De er altså den perfekte lille snack om eftermiddagen eller om aftenen. De kan også sagtens fryses, så har man altid en nem, sød snack ved hånden. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Gitte, Det er kondenseret mælk og det kan købes i stort set alle supermarkeder. Det er en lille lyseblå dåse til omkring 15-18 kr. De er ofte placeret ved flormelis, sukker, rørsukker, sirupper osv. 🙂 Kh Svar
Hej før du putter chokolade på skal de så på køl i 2 timer eller skal chokoladen på før de skal på køl i 2 timer Svar
Hej med jer. Er det ikke noget med at kondenseret mælk, skal koges før man bruger det? Mvh. Nina. Svar
Hejsa Hvorfor skal det være koncentrere mælk. Hvad er forskel end hvis det er normal. Mvh Rahima Marie Svar
Hej Rahima, Der skal bruges kondenseret mælk, da det er sødt og har en anden konsistens end alm. mælk. Du kan desværre ikke bare erstatte med alm. mælk 🙂 Kh Svar