Kokoskugler med chokolade

kokoskugler
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 10 minutter

Beskrivelse

Den bedste snack at have klar i kølesket er disse kokoskugler med chokolade. De smager af Bounty og efter vores mening, så er de faktisk meget bedre.

Ingrediensliste

  • 160 g. kondenseret mælk
  • 130 g. kokosmel
  • 150 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Bland kokosmel med kondenseret mælk.
  2. Form til kugler og stil dem på køl i 2 timer.
  3. Smelt chokolade over vandbad eller i mikroovnen.
  4. Tril kokoskuglerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
  5. Lad dem størkne og opbevar dem på køl.
Bedøm denne ret

Opskrift på kokoskugler med chokolade

Opskrift på de bedste kokoskugler med chokolade. De er lavet på kun tre ingredienser, hvilket gør, at de er virkelig overskuelige gå i gang med.

Vi elsker snacks som disse, da de er hjemmelavet og bare bliver bedre og bedre desto flere dage de er på køl. De kan holde sig gode i op til en uge. Det er super smart at have dem klar til når den søde tand melder sig. Foretrækker du ikke kugler, så kan du også forme dem som små barer. Elsker du bounty? Så du kan lave dine egne bountybarer. Der er flere muligheder med den her opskrift.

LÆS OGSÅ: Sundere karamelsnitter

kokoskugler med chokolade

Bountykugler med chokolade

De absolut lækreste bountykugler lavet af kokos og chokolade. Elsker du kokos, så er der ingen tvivl om, at du vil elske de her lækre bountykugler. De er altså den perfekte lille snack om eftermiddagen eller om aftenen. De kan også sagtens fryses, så har man altid en nem, sød snack ved hånden.

kokoskugler med chokolade

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

    1. Hej Gitte,
      Det er kondenseret mælk og det kan købes i stort set alle supermarkeder. Det er en lille lyseblå dåse til omkring 15-18 kr. De er ofte placeret ved flormelis, sukker, rørsukker, sirupper osv. 🙂
      Kh

  1. Hej før du putter chokolade på skal de så på køl i 2 timer eller skal chokoladen på før de skal på køl i 2 timer

    1. Hej Sara,

      De skal på køl 2 timer før de dyppes i chokolade, så de kan blive faste 🙂

      Kh

  2. Hej med jer.
    Er det ikke noget med at kondenseret mælk, skal koges før man bruger det?
    Mvh. Nina.

    1. Hej Nina,

      Nej, hvis du koger kondenseret mælk, så bliver det til dulche de leche (karamel).

      Kh

    1. Hej Rahima,

      Der skal bruges kondenseret mælk, da det er sødt og har en anden konsistens end alm. mælk. Du kan desværre ikke bare erstatte med alm. mælk 🙂

      Kh

Skriv en kommentar