Koteletter i fad Koteletter i fad Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 1 time Del Pin Print Beskrivelse En skøn opskrift på saftige koteletter i fad i en smagfuld tomatsauce med løg, hvidløg og peberfrugt. Vi elsker retter som denne fyldt med en masse god smag fra koteletterne og fra grøntsagerne. Ingrediensliste 500 g. svinekoteletter 2 stk. løg 3 fed hvidløg 3 spsk. raps- eller solsikkeolie salt/peber 2 stk. rød peberfrugt 250 g. champignon 400 g. hakkede tomater på dåse 5 dl. madlavningsfløde 2 tsk. paprika 1 stk. grøntsagsbouillonterning 0,5 bundt frisk persille 400 g. bulgur Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Snit hvidløg fint. Skær løg, peberfrugt og champignon i tynde strimler. En pande opvarmes med lidt olie og/eller margarine. Koteletterne steges cirka 1-2 minutter på hver side ved høj varme. Tilføj godt med salt og peber. Læg korteletterne over i et ildfast fald. På panden tilsættes igen lidt fedtstof. Steg hvidløg, løg og peberfrugt ved middel varme i 5-7 minutter. Hæld de stegte løg og peberfrugt over koteletterne i det ildfaste fad. Steg champignon på panden og hæld dem derefter over i fadet. Nu skal saucen laves. På panden tilsættes paprika, salt, en dåse hakkede tomater, madlavningsfløde og en smuldret bouillonterning. Lad det simre kort og hæld så saucen over i fadet. Bages i ovnen i 30 minutter. Imens fadet er i ovnen koges bulgur efter pakkens anvisning. Server koteletter i fad med bulgur og en masse frisk persille på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Ildfast fad, sort Køb her Fiskars pande Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Glad for Gris #gladforgris #partofaeuropeanmovementformoretaste Koteletter i fad med paprika og ris Her får du en super nem og lækker opskrift på den kendte ret, koteletter i fad i ovn. En ret, som vi har fået utallige gange, da vi var børn. Koteletter i fad er en super nem hverdagsret, som i dag stadig elsker at få. Den består af møre koteletter, peberfrugt, løg, champignon og en lækker tomatflødesovs. Du kan servere den med bulgur, kogte ris, kartoffelmos eller bagte kartofler. LÆS OGSÅ: Mørbrad i fad med bacon, champignon og cocktailpølser Kan jeg bruge andre grøntsager? I den klassiske ret, der er der stort set altid brugt løg, champignon og peberfrugt. Men hvis du eksempelvis ikke bryder dig om champignon, så kan de sagtens udelades eller erstattes af andre grøntsager. Eksempelvis er det også super lækkert med squash, tynde skiver af gulerødder eller blomkål i. Du kan også lave et mix af peberfrugt, hvor du bruger rød, gul og grøn. Det giver sådan et flot farvespil i retten. Hvis du vil gøre den ekstra luksus, så kan du også stege en pakke bacon og putte oven i. Men den er også super god uden. LÆS OGSÅ: Salat bowls med asiatisk mørbrad og avocado En sund udgave Hvis du vil have en fedtfattig og sund udgave, så bruger du blot en madlavningsfløde med lav fedtprocent. Uanset hvilken madlavningsfløde du bruger, så vil saucen være en smule tynd. Det skal den være, når man får den her ret. Derudover kan du lave blomkålsris som alternativ til normale ris eller kartofler. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.