Tilmeld nyhedsbrev

Koteletter i svampesauce

Koteletter i svampesauce

Koteletter i svampesauce

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

55 minutter

Beskrivelse

Opskrift på koteletter i en cremet svampesauce med bacon. Et alternativ til koteletter i fad eller ovn og du vil ikke fortryde den her variant. Nem aftensmad på få ingredienser på 30 minutter, hvilket må siges at være en af vores yndlings aftensmads ideer.

Ingrediensliste

  • 500 g. koteletter
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1,5 dl. vand
  • 1 hønsebouillonterning
  • 250 g. champignon
  • Salt/peber
  • 1/2 tsk. kulør
  • 125 g. bacon i skiver

Fremgangsmåde

Bedøm denne ret

Her får du et anderledes bud og inspiration til koteletter med masser af smag og en lækker cremet sauce. De fleste kender nok de klassiske koteletter i fad eller koteletter i ovn, men denne ret er lavet på en pande og den tager under 30 minutter at lave.

Dette er nem aftensmad, når det er bedst. Koteletter, der svømmer rundt i en smagfuld svampesovs og så toppet med bacon på toppen. Vi plejer at servere det enten med kogte kartofler, små kartofler med skræl bagt i ovnen, kartoffelmos eller ris. Det hele smager faktisk super godt, så tilbehøret afhænger af hvad vi lige har lyst til og hvad vi har i skabene.

Selvom nogle nok vil sige, at koteletter har en tendens til at blive tørre, så bliver de det på ingen måde her, da de ikke bliver skamstegt og så suger de den lækre svampesauce til sig. Men hvis du er stædig og bare ikke bryder dig om almindelige koteletter, så kan opskriften også sagtens laves med nakkekoteletter, da de har mere fedt på sig og derfor bliver mindre tørre.

Skriv en kommentar