Krustade med skaldyrssalat

Krustade med skaldyrssalat
Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker krustade med skaldyrssalat. Krustader med skaldyr er geniale som appetizer eller som lille hapser.

Ingrediensliste

  • 40 g. mayonnaise
  • 25 g. creme fraiche
  • 0,5 tsk. citronsaft
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 0,5 stk. æble
  • 0,3 stk. fennikel
  • 70 g. rejer
  • 35 g. krebsehaler
  • 12 stk. krustade
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Dræn og tør rejer og krebsehaler godt.
  2. Skyl æble og fennikel.
  3. Skær æble og fennikel i små tern.
  4. Skyl og hak dild fint.
  5. I en skål blandes mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, salt og peber.
  6. Kom rejer, krebsehaler, æble og fennikel i.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Lun krustader i ovn eller airfryer efter pakkens anvisning.
  9. Fyld krustader med skaldyrssalat og pynt med frisk dild.
  10. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på krustade med skaldyrssalat

Her får du opskriften på en lækker krustade med skaldyrrsalat. De fineste krustader, som bliver fyldt med en hjemmelavet skaldyrrssalat med krebsehaler, rejer, æble og fennikel. Skal du selv lave mad til nytår i år, så kunne de her altså være en fin idé som en lille appetizer eller hapser til dronningens nytårstale. Vi har blot købt den færdiglavede krustader, men man kan også sagtens lave dem selv. Det er så lækkert med den sprøde krustade sammen med den cremet skaldyrssalat med frisk dild ovenpå.

Du kan også gøre skaldyrrssalaten klar tidligere på dagen, så man blot lige skal fylde den i de lune og sprøde krustader. Så er det ingen sag lige at anrette dem, inden de skal serveres. Vi har i mange år selv lavet mad til nytår, da der bare er noget hyggeligt over at gå og hygge med madlavningen hele dagen, inden det går løs om aftenen.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer til nemme appetizers her

Krustade med skaldyrssalat

Fyldte krustader

Fyldte krustader er altid en god idé, hvis man skal lave en lille hapser eller appetizer. Her er de fyldt med skaldyr, men de kan også fyldes med laksemousse, tun, noget hønsesalat eller lignende. Det er bare godt at fylde dem med noget, som er cremet, da det giver et godt modspil til den sprøde krustade.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar