Kylling i airfryer

Kylling i airfryer
Opskrift til stk. Opskrift til 2 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på saftig kylling i airfryer. Smagfuldt kyllingebryst i airfryer i en hurtig hjemmelavet marinade.

Ingrediensliste

  • 350 g. kyllingebryst
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. paprika
  • 0,5 tsk. tørret timian
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Rens kyllingebryst. Kom dem op i en pose eller i en skål.
  2. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak meget fint.
  3. Mariner kyllingebrysterne i olie, hvidløg, paprika, timian samt salt/peber.
  4. Læg dem i airfryeren og bag dem i 15-20 minutter ved 190 grader.
  5. Du kan tjekke om de er færdige ved at prikke i dem med en kødnål eller lignende. Hvis saften er klar i farven, så er de færdige.
Bedøm denne ret

Opskrift på kylling i airfryer

Lav nemt og hurtigt kylling i airfryer. Du får det lækreste og mest saftige kyllingebryst på ingen tid og så passer det sig selv. Så kan man bruge tiden på at lave tilbehør eller andet. Det er nemlig genialt at tilberede kylling i airfryer. Især hvis man bare skal lave 2-4 brystfileter. Så virker det ofte fjollet at tænde en hel ovn for det. Vi elsker at tilberede kylling sådan her og laver ofte en hurtig hjemmelavet marinade, som bare består af krydderier og olie. Så kan man hurtigt få et simpelt kyllingebryst til at blive virkelig smagfuldt og lækkert. Server det evt. med en pastasalat til, så har du både sund og mættende aftensmad.

LÆS OGSÅ: Se masser af nemme opskrifter til airfryer her

Kylling i airfryer

Kyllingebryst i airfryer

Kyllingebryst i airfryer tager kun omkring 20 minutter at tilberede. Der kan selvfølgelig være forskel på tykkelsen af din brystfilet, men sådan et almindeligt kyllingebryst skal have omkring de 20 minutter. Men vi anbefaler at holde øje løbende, hvis du er i tvivl. Man skal bare passe på, at man ikke overtilbereder det.

Vi elsker vores airfryer og bruger den dagligt. At lave kylling deri er noget af det, som vi bruger den mest til. Det kan enten være, hvis vi skal have kylling til aftensmad eller får lyst til at lave cæsarsalat eller kyllingesalat til frokost. Så er det altså mega nemt at kunne tilberede kyllingen deri fremfor i ovnen eller på pande. Det virker knap så omstændigt, når man laver det i sin airfryer.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

  1. Hej
    Bruger I altid bagepapir i Airfryer for at lettere med rengøring efter brug især fedtstoffer i bund…

Skriv en kommentar