Kyllingelår på grill

Kyllingelår på grill
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Opskrift på marinerede kyllingelår på grill. Server de grillede kyllingelår med en pastasalat til og så har du nem aftensmad.

Ingrediensliste

  • 500 g. kyllingelår
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 fed hvidløg
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. paprika
  • 1 tsk. karry
  • 1 spsk. brun farin
  • 2 spsk. sojasauce
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløg i en hvidløgspresser.
  2. Bland alle ingredienserne til marinaden i en skål.
  3. Kom kyllingelårene op i en pose. Kom marinaden ned i posen og ryst/masser marinaden godt ind. Du kan sagtens marinere dem flere timer før de skal grilles. Bare lad dem stå og trække på køl i posen så.
  4. Tænd din grill og lad den varme op til omkring 220 grader. Kyllingelårene skal grilles ved indirekte varme. Vi har tre blus på vores grill og tænder derfor de to yderste blus.
  5. Når grillen er varm, så lægges kyllingelårene på.
  6. Lad dem grille i omkring 25 minutter og vend dem undervejs. De er færdige, når der kommer kødsaft ud, når man stikker i dem med en kødnål.
  7. Tag lårene af og server.
Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingelår på grill

Lav de lækreste kyllingelår på grill, som er marineret i en hjemmelavet marinade. Det er slet ikke svært at grille nogle saftige og smagfulde kyllingelår! Det er, efter vores mening, et overset stykke kød, som vi selv får for sjældent. Men kyllingelår er jo noget af det saftigste og mest smagfulde kød på kyllingen, og så er det ovenikøbet virkelig billigt. Så her får du altså opskriften og fremgangsmåden på de bedste kyllingelår på grill.

Når sommeren og det gode vejr er over os, så griller vi nemlig stort set alt hvad der kan grilles. Når kød grilles, så får det lige lidt ekstra smag, hvilket især klæder de her kyllingelår. Grillede kyllingelår er så godt til aftensmad og vi kan anbefale at servere dem med en hjemmelavet pastasalat.

LÆS OGSÅ: Se flere opskrifter på grillmad her

Kyllingelår på grill

Grillede kyllingelår

Grillede kyllingelår er én af de bedste måder at tilberede kyllingelår på. Især hvis de lige får lov til at marinere i en marinade inden. Så får lårene masser af smag, som kun bliver forstærket, når de samtidig grilles. De kan grilles på både gasgrill og almindelig kuglegrill. Når lårene grilles, så bliver de sprøde og selve skindet får også masser af smag.

Den her opskrift fungerer desuden også til alt slags kylling. Selve marinaden er en god basismarinade, som vi altid har ingredienserne til. Den smager også godt på kyllingebryst og overlår.

Kyllingelår på grill

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar