Laksestykker i airfryer

Laksestykker i airfryer
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på bagte laksestykker i airfryer. Bagte laksefileter i airfryer med citron smager skønt til aftensmad eller i en salat.

Ingrediensliste

  • 225 g. laksefilet
  • 1 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • salt/peber
  • 0,5 stk. økologisk citron
  • 0,2 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Læg laksestykkerne i airfryeren med skindsiden nedad.
  2. Drys med salt, peber og pensl med lidt olie.
  3. Bages i airfryeren ved 200 grader i 10-15 minutter (indtil kødet nemt kan skilles ad med en gaffel). Tiden afhænger af tykkelsen på laksen, så vær opmærksom på det.
  4. Serveres med frisk citron og lidt finthakket persille på toppen.
Bedøm denne ret

Opskrift på laksestykker i airfryer

Bagte laksestykker i airfryer smager skønt til aftensmad, i en salat eller til frokost. Det er en nem og hurtig måde at tilberede laks på. I forhold til en almindelig ovn, så er det genialt at lave i airfryer, da en airfryer ikke skal varme op først. Det er derfor lynhurtigt at lave laks i airfryer og du får saftige laksefileter. Vi tilbereder stort set altid vores laksefileter i airfryer i stedet for i ovn. Det virker nemlig også fjollet at tænde en hel ovn for at lave en eller to fileter.

LÆS OGSÅ: Nemme og lækre opskrifter til din airfryer

Laksestykker i airfryer

Laksefileter i airfryer

Man skal huske at få fisk et par gange om ugen. Ved at lave laksefileter i airfryer, så bliver det til gengæld også utrolig nemt og hurtigt. Her i de køligere måneder, så elsker vi at servere sådan en bagt laksefilet med en sprød kålsalat. Om sommeren har vi mere tendens til at servere dem med en kartoffelsalat eller en grøn salat.

Du får altså de mest saftige og lækre laksefileter ved at lave dem i en airfryer. Her er de tilberedt på den helt simple måde med citron, salt og peber. Det kunne også være med frisk lime i stedet. Citrusfrugter smager bare skønt sammen med laks. Ellers kunne man også lave en sprød topping til laksen ala den her.

Laksestykker i airfryer

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar