Lynsyltede rødløg

Lynsyltede rødløg
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på lynsyltede rødløg på kun 15 minutter og få ingredienser. Syltede rødløg smager skønt til salater, i burger, hotdog osv.

Ingrediensliste

  • 0,5 dl. hvidvinseddike
  • 0,5 dl. vand
  • 0,5 dl. sukker
  • 2 stk. rødløg

Fremgangsmåde

  1. Kom hvidvinseddike, vand og sukker op i en skål. Pisk det godt sammen eller ryst det godt sammen, så sukkerkornene rystes godt ud.
  2. Skræl rødløg og skær i tynde skiver.
  3. Kom rødløg i eddike-sukker blandingen og lad det trække i 15 minutter.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på lynsyltede rødløg

De her lynsyltede rødløg er altså geniale at lave, hvis du lige står og mangler en portion rødløg til aftensmaden eller frokosten. Syltede rødløg er helt uundværlige til så mange ting. Vi bruger dem i burger, til salater, på rugbrødsmadder og simpelthen til så mange ting. Normalvis plejer vi bare at lave en stor portion rødløg, men nogle gange står vi i den situation, at vi ikke lige har fået lavet nogen og så må det altså blive den hurtige løsning. Det der er med den hurtige version er, at du ikke altid kan være garanteret, at de når at trække så meget farve. Jo længere tid de står, jo mere farve trækker de.

De her lynsyltede rødløg bliver lavet med hvidvinseddike, vand og sukker. Man kan komme laurbærblade, peberkorn osv. i, men det gør vi ikke med den her hurtige udgave. Den får nemlig max lov til at trække i 15 minutter og så kan de altså ikke helt nå at trække smag fra de forskellige ting alligevel. Så udelad endelig dem i den her hurtige udgave.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på syltede grøntsager her

Lynsyltede rødløg

Syltede rødløg hurtig

Hvis du lige mangler en hurtig opskrift på syltede rødløg, så skal du lave dem her. Det er lynhurtige syltede løg, som kan løfte så mange retter til det næste niveau. Ofte er dét der lige mangler sådan en portion her. Så får man det der syrlige og søde til retten, som ofte lige binder en perfekt sløjfe på retten. For os er løgene uundværlige i burger, til hotdogs og på en rugbrødsmad. Især sådan en kartoffelmad eller avocadomad.

Følg med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar