Madpakkeboller med bacon, pesto og ost

Opskrift til stk. Opskrift til 7 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de lækreste og nemmeste madpakkeboller med bacon, pesto og ost. De er lavet med den friske pizzadej fra Danerolles.

Ingrediensliste

 • 1 pk. Danerolles frisk pizzadej
 • 150 g. bacon i tern
 • 2 tsk. grøn pesto
 • 1 pk. frisk mozzarella
 • 1 stk. æg
 • 1 tsk. tørret oregano

Fremgangsmåde

 1. Kom bacontern på en kold pande. Tænd for blusset og steg bacon til, at det er sprødt og gyldent.
 2. Gør en tallerken klar med et stykke køkkenrulle på. Hæld bacon over på papiret. Lad papiret suge noget af det overskydende fedt. Sæt bacon til side.
 3. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
 4. Pop dejen ud af beholderen.
 5. Kom pesto, bacontern og smuldret mozzarella oveni. Ælt det groft sammen.
 6. Gør en bageplade klar med bagepapir.
 7. Kom små portioner af dejen over på bagepladen. Saml dem en smule til små boller. Se evt. billeder længere nede.
 8. Pensl madpakkebollerne med sammenpisket æg og drys med lidt tørret oregano.
 9. Bag bollerne i midten af ovnen i ca. 10 minutter, alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med dem undervejs. De skal være gyldne og færdigbagte.
 10. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle en smule af.
Bedøm denne ret

Reklame: Opskriften er lavet i samarbejde med Danerolles

Opskrift på madpakkeboller med bacon, pesto og ost

Her får du opskriften på de nemmeste madpakkeboller med bacon, pesto og ost! Den friske pizzadej fra Danerolles har vi tryllet om til de her svampede og lækre brud, som er fyldt med bacon, grøn pesto og ost. De er geniale til madpakken, frokost eller som en lille snack. De egner sig også helt vildt godt til at tage med på tur eller på picnic.

Den friske pizzadej kan nemlig bruges til så meget mere end pizza. Måske så du på vores Instagram, da vi lavede pizzaboller ud af pizzadejen? Dem kan du finde lige her. Men ja, som sagt, så kan dejen bruges til så meget mere end pizza. Prøv blandt andet at lave disse nemme madpakkeboller. Bacon kan erstattes med kyllingetern, skinketern eller oksekød. Ligeledes kan der bruges både grøn og rød pesto eller der kan erstattes med pizzasauce eller ketchup. Vi har valgt at bruge bøfmozzarella, men du kan også blot bruge revet ost.

LÆS OGSÅ: Klik her for flere opskrifter til madpakken

Madpakkeboller med bacon, pesto og ost

Baconboller med pesto

De her madpakkeboller kan også kaldes for en slags baconboller. De er mega nemme og hurtige at lave, da dejen bare æltes groft sammen med de øvrige ingredienser. Det er i den grad #Nemmebag, som Danerolles også selv giver en masse bud på hvad det kunne være. Efter det hele er æltet sammen, så lægges de i små klumper på en bageplade med bagepapir og så bages de ellers bare i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Det er et hyggeligt lille eftermiddagsprojekt eller weekendprojekt. Måske du vil gøre madpakken lidt ekstra lækker, så er de jo også geniale, da de er mega hurtige at lave. Vi synes, at den friske dej fra Danerolles er så smart. De laver også en croissantudgave, som vi også gerne laver til weekendbrunchen.

Den friske pizzadej fra Danerolles kan købes i Meny, Spar, Min Købmand, Bilka, Føtex og i Løvbjerg. De er på køl, ofte tæt på enten mejeriprodukter eller pålæg. Hvis du ikke kan finde dem, så spørg i butikken, så er vi sikre på, at de kan være behjælpelige.

Madpakkeboller med bacon, pesto og ost Madpakkeboller med bacon, pesto og ost

Kan de fryses ned?

Ja, du kan godt fryse madpakkebollerne ned. Så er de nemme at tage op til madpakken. Et trick er at tage dem op om morgenen, så passer det nemlig med, at de er tøet op til frokosttid.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Tags anvendt i denne opskrift

EfterårForårSommerVinter

Kommentarer

 1. Den ser så lækker ud, måske vil jeg lave den på min diætfri dag…eller jeg tror jeg vil lave den nu, den er for god!

Skriv en kommentar