Madplan uge 17

Så er der madplan for uge 17. Denne uges madplan står på nemme og lækre retter til aftensmad. Den er igen til 2 personer. Vi har fået et par beskeder om hvorfor madplanen er til 2 personer og nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Vi har netop valgt at lave den til 2 personer, da det er nemmere at regne den op og vi har taget højde for det i vores indkøbsliste og lavet udregningen. Du kan også trykke på Nemlig knappen længere nede, så bliver alle varerne lagt i kurv og du kan bestille direkte hos Nemlig.com og få leveret madplanen.

Madplan uge 17

Madplan uge 17

Mandag: Chicken katsu med ris 

Tirsdag: Italiensk pastasalat

Onsdag: Fyldte peberfrugter med hakket oksekød

Torsdag: Spinatpasta med bacon i flødesauce

Fredag: Indbagte hakkebøffer


KØB PÅ NEMLIG

Denne uges madplan er en god én af slagsen! Det er en god blanding af en masse af vores yndlings retter. Du starter mandagen ud med chicken katsu, som er sprød paneret kylling med karrysauce og ris. Tirsdag står den på italiensk pastasalat.

Onsdag er det fyldte peberfrugter. Torsdag står den på spinatpasta med bacon og så står den på indbagte hakkebøffer om fredagen. Velbekomme! Vi håber denne uge falder i din smag.

Indkøbsliste for madplan uge 17

Husk også at tjekke dine skabe, køleskab og fryser inden du handler. Du har sikkert allerede nogle af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Har du vores app, så kan du få indkøbslisten der og her kan du også tilføje dine andre varekøb til.

Indkøbsliste for madplan uge 17

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hejsa
  Jeres flødebolle kage kan man lave den dagen i forvejen ??
  Da lørdag har jeg ikke lige tid
  Jeg laver den færdig med pynt på lørdag det bare makroner og skum plus flødeboller jeg laver
  God weekend
  Vh sus

Skriv en kommentar