Madplan uge 17

Så er der madplan for uge 17. Det er nemme og lækre retter, som passer perfekt til solskinsvejret. Denne uges madplan står på nemme og lækre retter til aftensmad. Den er igen til 2 personer. Vi har fået et par beskeder om hvorfor madplanen er til 2 personer og nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Vi har netop valgt at lave den til 2 personer, da det er nemmere at regne den op og vi har taget højde for det i vores indkøbsliste og lavet udregningen.

Madplan uge 17

Madplan uge 17

Mandag: Chicken katsu med ris 

Tirsdag: Italiensk pastasalat med squashfrikadeller

Onsdag: Spaghetti carbonara 

Torsdag: Koteletter i svampesauce med bagte kartofler

Fredag: Peinirli med pepperoni

Denne uges madplan er en god én af slagsen! Det er en god blanding af en masse af vores yndlings retter. Du starter mandagen ud med chicken katsu, som er sprød paneret kylling med karrysauce og ris. Tirsdag står den på italiensk pastasalat og som tilbehør er der sådan nogle små bagte farsbrød.

Onsdag er det en klassisk spaghetti carbonara med bacon. Torsdag står den på koteletter i svampesauce med små bagte kartofler. Og om torsdagen skal du også huske at lave dejen klar til peinirli om fredagen. Du kan med fordel lave dejen torsdag, når du alligevel skal lave aftensmad. Så skal dejen blot passe sig selv i køleskabet natten over. Så står den på peinirli om fredagen, som er super nemt, når du allerede har gjort dejen klar. Velbekomme! Vi håber denne uge falder i din smag.

Indkøbsliste for madplan uge 17

Husk også at tjekke dine skabe, køleskab og fryser inden du handler. Du har sikkert allerede nogle af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. Har du vores app, så kan du få indkøbslisten der og her kan du også tilføje dine andre varekøb til.

Indkøbsliste for madplan uge 17

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar