Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 17

Så er der madplan for uge 17. Der er udsigt til rigtig godt forårsvejr her i ugen, så det har vi selvfølgelig også taget højde for. Det er nemme og lækre retter, som passer perfekt til solskinsvejret. Landet begynder også så småt at åbne op igen, så man igen får muligheden for at tage til frisøren osv. Men vi vil dog stadig opfordre til, at man husker at følge retningslinjerne og stadig holder afstand og passer på hinanden.

Denne uges madplan står på nemme og lækre retter til aftensmad. Den er igen til 2 personer. Vi har fået et par beskeder om hvorfor madplanen er til 2 personer og nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Vi har netop valgt at lave den til 2 personer, da det er nemmere at regne den op og vi har taget højde for det i vores indkøbsliste og lavet udregningen. Denne uges madplan koster 283 kr. for 2 personer.

madplan uge 17

MADPLAN UGE 17

Mandag: Chicken katsu med ris 

Tirsdag: Italiensk pastasalat med grillpølser

Onsdag: Spaghetti carbonara 

Torsdag: Koteletter i svampesauce med bagte kartofler

Fredag: Peinirli med kartoffel og pesto

Denne uges madplan er en god én af slagsen! Det er en god blanding af en masse af vores yndlings retter. Du starter mandagen ud med chicken katsu, som er sprød paneret kylling med karrysauce og ris. Tirsdag står den på italiensk pastasalat og som tilbehør er der grillpølser. Grillpølserne har vi ikke en opskrift på, så vi regner med, at du blot griller eller steger dem, som du bedst kan lide dem. Ligeledes køber du bare de pølser du bedst kan lide.

Onsdag er det en klassisk spaghetti carbonara med bacon. Torsdag står den på koteletter i svampesauce med små bagte kartofler. Og om torsdagen skal du også huske at lave dejen klar til peinirli om fredagen. Du kan med fordel lave dejen torsdag, når du alligevel skal lave aftensmad. Så skal dejen blot passe sig selv i køleskabet natten over. Så står den på peinirli om fredagen, som er super nemt, når du allerede har gjort dejen klar. Velbekomme! Vi håber denne uge falder i din smag.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 17

Vi anbefaler at læse det her indlæg inden du handler. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager osv. Husk også at tjekke dine skabe, køleskab og fryser inden du handler. Du har sikkert allerede nogle af tingene og så er der jo ingen grund til at købe det igen. De madvarer markeret med rød er ting, som vi forventer du har og de er derfor ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 15

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag