Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 19

Madplan for uge 19 ligger klar til dig. Vi er også gået ind i maj måned og det er slet ikke til at forstå, at tiden går så hurtigt. Lige om lidt, så er der jo sommer. Næste uges vejrudsigt ser også rigtig god ud, så derfor har vi samlet nemme retter, som passer til det. Der er også St. Bededag på fredag, så det vil sige, at der skal spises lune, ristede hveder torsdag aften med masser af smør. Vi skal bage en stor portion af vores bedste opskrift på hjemmelavede hveder. Hvis du også vil det, så finder du opskriften lige her. 

Denne uges madplan er til 2 personer, som den altid er. Vi har omregnet vores opskrifter og selve ingredienslisten, så den passer til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Så hvis I er 2 eller flere personer, så husk at gange ingredienslisten op. Prisen for denne uges madplan er 344 kr. for 2 personer.

Madplan uge 19

Madplan uge 19

Mandag: Hakkebøffer i fad med ovnbagte kartofler 

Tirsdag: Salat med tunmousse

Onsdag: One pot pasta med sprød serranoskinke

Torsdag: Kylling med soltørrede tomater serveret med ris 

Fredag: Kartoffelsalat med stegte grillpølser og  melonsalat

Denne uges madplan har vi forsøgt at gøre så let som muligt og med et præg af sommer. Ugen starter derfor ud med en nem ret, nemlig hakkebøffer i fad med ovnbagte kartofler. En ny favorit hos os. Tirsdag står den på en lækker salat med tunmousse og onsdag skal I have one pot pasta med sprød serranoskinke. En rigtig god og nem pastaret!

Torsdag står den på kylling i en cremet sauce med soltørrede tomater og kogte ris. Og ugens sidste hverdag, nemlig fredag, står den på hjemmelavet kartoffelsalat med stegte grillpølser og melonsalat. Du skal her være opmærksom på, at vi kun har opskrifterne på kartoffelsalaten og melonsalaten, så grillpølserne må du selv klare ;).

Indkøbsliste til madplan for uge 19

Har du mon fået læst det her indlæg? Vi anbefaler at få det læst, inden du handler. Her kan du nemlig læse alt om hvad vi forventer du har på dit basislager osv. Basisvarer er de varer, som er markeret med rød på vores indkøbsliste. De er derfor ikke medregnet i den samlede pris for ugens madplan.

indkøbsliste til madplan uge 19

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag