Madplan uge 19

Madplan for uge 19 ligger klar til dig. Vi er også gået ind i maj måned og det er slet ikke til at forstå, at tiden går så hurtigt. Lige om lidt, så er der jo sommer. Denne uges madplan er til 2 personer, som den altid er. Vi har omregnet vores opskrifter og selve ingredienslisten, så den passer til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Som i de sidste par uger, så kan du stadig handle hele madplanen igennem Nemlig.com! Du bruger bare knappen længere nede, så lægger den alle ingredienserne i kurv hos Nemlig.

Madplan uge 19

Madplan uge 19

Mandag: Kartoffel-porre suppe med sprød bacon og persille

Tirsdag: Lakserilette på avocadobund med ristet rugbrød

Onsdag: One pot pasta med sprød serranoskinke

Torsdag: Butter chicken kødboller

Fredag: Kartoffelsalat med kyllingefrikadeller og  melonsalat

NYHED

Ved få klik kan du få varerne leveret lige til døren med Nemlig. Du kan nemt fjerne de varer du allerede har derhjemme og tilføje andre varer, du skulle mangle. Så er det altså nemt at gå ugen i møde med styr på aftensmaden og indkøb! Klik varerne hjem via. knapperne herunder:

Denne uges madplan har vi forsøgt at gøre så let som muligt og med et lille præg af sommer. Ugen starter ud med en omgang kartoffe-porre suppe med bacon. Tirsdag står den på en lækker omgang lakserilette på avocadobund og onsdag skal I have one pot pasta med sprød serranoskinke. En rigtig god og nem pastaret!

Torsdag står den på butter chicken kødboller. Og ugens sidste hverdag, nemlig fredag, står den på hjemmelavet kartoffelsalat med kyllingefrikadeller og melonsalat.

Indkøbsliste til madplan for uge 19

Her finder du næste uges indkøbsliste. Igen vil vi lige nævne, at den er til 2 personer, så er I flere, så husk at tilpasse listen, så det passer til jer.

Indkøbsliste til madplan for uge 19

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hej 🙂 jeg er ny på siden, men er sikker på jeg bliver hængende længe..

  Kan jeg printe indkøbslisten ud? er der en knap jeg overser?

  1. Hej Vicki,

   Du kan højreklikke på indkøbslisten og trykke print. Det er nemlig et billede 🙂

   Kh

 2. Hej
  Er der mulighed for at i kan sende madplan ud noget før til kommende uge?
  I linker jo selv til nemlig.com og det er en super mulighed men som i nok også ved skal man bestille i god tid når man bestiller på nemlig.com hvis man ikke lige bor i byen ellers er alle ledige tider optaget til levering af varer i weekenden når vi når hen til torsdag 😯
  Tak for en rigtig god side 👍💕

  1. Hej Henrik,

   Vi skriver det bag øret og ser om vi ikke kan lave madplanerne tidligere! Vi har før gjort det op til weekenden, da det først var der Rema1000, Netto osv.’s tilbudsaviser kom online 🙂

   Kh

Skriv en kommentar