Madplan uge 19

Madplan for uge 19 ligger klar til dig. Vi er også gået ind i maj måned og det er slet ikke til at forstå, at tiden går så hurtigt. Lige om lidt, så er der jo sommer. Denne uges madplan er til 2 personer, som den altid er. Vi har omregnet vores opskrifter og selve ingredienslisten, så den passer til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer. Så hvis I er 2 eller flere personer, så husk at gange ingredienslisten op. Det kan også nemt gøres i vores app, hvor du kan justere antallet af personer. Her kan du også justere antallet individuelt til dagene, så hvis der er nogle dage, hvor I er flere der spiser med, så kan man rette det til.

Madplan uge 19

Madplan uge 19

Mandag: Hakkebøffer i fad i pikant sauce

Tirsdag: Lakserilette på avocadobund med ristet rugbrød

Onsdag: One pot pasta med sprød serranoskinke

Torsdag: Teriyaki kylling

Fredag: Kartoffelsalat med kyllingefrikadeller og  melonsalat

Denne uges madplan har vi forsøgt at gøre så let som muligt og med et lille præg af sommer. Ugen starter derfor ud med en nem ret, nemlig hakkebøffer i fad i pikant sauce. En ny favorit hos os. Tirsdag står den på en lækker omgang lakserilette på avocadobund og onsdag skal I have one pot pasta med sprød serranoskinke. En rigtig god og nem pastaret!

Torsdag står den på teriyaki kylling med ris. Og ugens sidste hverdag, nemlig fredag, står den på hjemmelavet kartoffelsalat med kyllingefrikadeller og melonsalat.

Indkøbsliste til madplan for uge 19

Her finder du næste uges indkøbsliste. Igen vil vi lige nævne, at den er til 2 personer, så er I flere, så husk at tilpasse listen, så det passer til jer.

Indkøbsliste til madplan for uge 19

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hej 🙂 jeg er ny på siden, men er sikker på jeg bliver hængende længe..

  Kan jeg printe indkøbslisten ud? er der en knap jeg overser?

  1. Hej Vicki,

   Du kan højreklikke på indkøbslisten og trykke print. Det er nemlig et billede 🙂

   Kh

Skriv en kommentar