Madplan uge 22

Så har vi endnu engang en ny madplan klar til jer. Denne gang en madplan for uge 22.  Den er som altid til 2 personer. Husk derfor at omregne ingredienslisten til det antal personer, som du vil lave til. Vejrudsigten siger masser af sol i næste uge og det har uden tvivl haft indflydelse på denne uges retter.

Madplan uge 22

Madplan uge 22

Mandag: Mørbrad i fad med porrer og bacon

Tirsdag: Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Onsdag: Salatbowls med asiatisk mørbrad

Torsdag: Grillet cæsarsalat (husk at røre pizzadej sammen til fredag denne dag)

Fredag: Pizza med parmaskinke og rucola

Ugen står på lækre og friske sommerretter. Det passer lige til det lækre vejr. Mandag står den på mørbrad i fad med porrer og bacon. Tirsdag står den på en cremet pastaret med rucola og sprødstegt serranoskinke. Onsdag skal du have lækre salatbowls med asiatisk mørbrad.

Torsdag kører vi en nem ret, nemlig grillet cæsarsalat med grillet kylling og asparges. Husk at du torsdag skal røre din pizzadej  sammen til om fredagen. For ugen afsluttes fredag med verdens bedste pizza toppet med rucola, parmesan og parmaskinke.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

Her finder du indkøbslisten. HUSK at vi udregner madplanen til 2 personer, så selvom nogle opskrifter er til 4 personer, så omregner vi til 2.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

Brug en fysisk madplan

Vi kan kun anbefale dig at få en fysisk madplan til at holde styr på ugens menu. Vi føler, at der er mere ro omkring maden, og hvis man er flere i husstanden, så kan alle se hvad aftenens ret er. Man kan hænge den op på væggen eller bare have den stående, som vi har. Du finder madplanen her. Lige nu sparer du 15% med rabatkoden MADPLAN15.

Brug en fysisk madplan

Følg også med på de sociale medier

Husk endelig også at følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar