Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 22

Så har vi endnu engang en ny madplan klar til jer. Denne gang en madplan for uge 22.  Den er som altid til 2 personer. Husk derfor at omregne ingredienslisten til det antal personer, som du vil lave til. Prisen på denne uges madplan er 431 kr.

Ugerne suser afsted. Vi kalder allerede uge 22, hold da op. I næste uge ser vejret pragtfuldt ud med 16-20 grader hele ugen. Så derfor har vi selvfølgelig lavet en rigtig sommermadplan til jer.

madplan uge 22

Madplan uge 22

Mandag: Sommersalat med vandmelon og bær med stegt kyllingebryst

Tirsdag: Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Onsdag: Spinatpandekager med laks og avocadocreme

Torsdag: Salat med perlespelt, grøn pesto og feta med kyllingefrikadeller med feta (husk at røre pizzadej sammen denne dag)

Fredag: Pizza med parmaskinke og rucola

Ugen står på lækre og friske sommerretter. Det passer lige til det lækre vejr. Mandag står den på stegt eller grillet kyllingebryst med en lækker sommersalat med vandmelon og bær. Tirsdag står den på en varm pastaret med rucola og sprødstegt serranoskinke, som er virkelig cremet og lækker. Onsdag står den på hjemmelavede spinatpandekager med laks og avocadocreme. Torsdag skal vi have en god salat med perslespelt, grøn pesto og feta med kyllingefrikadeller med feta. Husk at du torsdag skal røre din pizzadej  sammen til om fredagen. For ugen afsluttes fredag med verdens bedste pizza toppet med rucola, parmesan og parmaskinke.

Mandag og torsdag står den på salat. Her har vi valgt at lave dobbeltportion, altså salat til 4 personer.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

indkøbsliste madplan uge 22

Følg også med på de sociale medier

Husk endelig også at følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag