Madplan uge 22

Så har vi endnu engang en ny madplan klar til jer. Denne gang en madplan for uge 22.  Den er som altid til 2 personer. Husk derfor at omregne ingredienslisten til det antal personer, som du vil lave til.

Madplan uge 22

Madplan uge 22

Mandag: Bagt kyllingebryst med rodfrugtsfritter og avocadodip

Tirsdag: Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Onsdag: Spinatpandekager med laks og avocadocreme

Torsdag: Bagt ris med kylling (husk at røre pizzadej sammen til fredag denne dag)

Fredag: Pizza med parmaskinke og rucola

Ugen står på lækre og friske sommerretter. Det passer lige til det lækre vejr. Mandag står den på bagt kyllingebryst med rodfrugtsfritter. Tirsdag står den på en cremet pastaret med rucola og sprødstegt serranoskinke. Onsdag skal du have hjemmelavede spinatpandekager med laks og avocadocreme.

Torsdag kører vi en nem ret, nemlig bagt ris med kylling. Husk at du torsdag skal røre din pizzadej  sammen til om fredagen. For ugen afsluttes fredag med verdens bedste pizza toppet med rucola, parmesan og parmaskinke.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

Her finder du indkøbslisten. HUSK at vi udregner madplanen til 2 personer, så selvom nogle opskrifter er til 4 personer, så omregner vi til 2.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

Følg også med på de sociale medier

Husk endelig også at følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar