Madplan uge 22

Så har vi endnu engang en ny madplan klar til jer. Denne gang en madplan for uge 22.  Den er som altid til 2 personer. Husk derfor at omregne ingredienslisten til det antal personer, som du vil lave til. Som i de sidste par uger, så kan du også handle hele madplanen direkte igennem Nemlig.com. Vi har lavet knapper, så du kan lægge i kurv for enten 2 eller 4 personer.

Madplan uge 22

Madplan uge 22

Mandag: Mørbrad i fad med porrer og bacon

Tirsdag: Pastaret med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke

Onsdag: Nudler med mørbrad og grøntsager

Torsdag: Pastasalat med ærter og bacon

Fredag: Cæsarsalat

Ugen står på lækre og friske retter. Mandag står den på mørbrad i fad med porrer og bacon. Tirsdag står den på en cremet pastaret med rucola og sprødstegt serranoskinke. Onsdag skal du have en lækker omgang nudler med mørbrad og grøntsager.

Torsdag kører vi en nem ret, nemlig en pastasalat med ærter og bacon og ugen slutter af med en portion hjemmelavet cæsarsalat.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

Her finder du indkøbslisten. HUSK at vi udregner madplanen til 2 personer, så selvom nogle opskrifter er til 4 personer, så omregner vi til 2.

Indkøbsliste til madplan for uge 22

Følg også med på de sociale medier

Husk endelig også at følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar