Madplan uge 23

Madplan for uge 23 er klar til jer. Den er til 2 personer og bærer præg af, at sommeren virkelig er på vej. Vi har haft så skønt vejr i Aalborg hele ugen og det ser ud til, at det fortsætter hele næste uge også. Derfor har vi sammensat nogle nemme og lette retter, som passer til det gode vejr. Vi vil lige nævne igen, at madplanen er til 2 personer.

Madplan uge 23

Madplan uge 23

Mandag: Laks med sprød topping og fritter af sød kartoffel

Tirsdag: Pastasalat med grøn pesto og stegte grillpølser

Onsdag: Bulgursalat med feta og stegt kyllingebryst

Torsdag: Cremet pastaret med kylling og spinat

Fredag: Valgfrit grillkød, tomatsalat og sesamkartofler

Denne uge står som sagt på lækre og nemme retter. Mandag starter med en omgang ovnbagt laks med sprød topping og fritter af søde kartofler. Tirsdag står den på vores pastasalat med grøn pesto og hertil skal du have stegte grillpølser og onsdag står den på bulgursalat med stegt kyllingebryst. Grillpølserne og kyllingebrystet har vi ingen opskrift på, så det regner vi med, at du selv kan klare.

Torsdag står den på en af vores favorit pastaretter. Nemlig en cremet pastaret med kylling og spinat. Og ugen slutter af med en omgang valgfrit grillkød, en lækker tomatsalat og ovnbagte sesamkartofler. Hvis du ikke har en grill, så kan du selvfølgelig bare lave det kød til, som du gerne vil have. Vi kan anbefale en god rød bøf eller sådan nogle grill-koteletter, som er marineret på forhånd.

Indkøbsliste til madplan uge 23

Her finder du næste uges indkøbsliste. HUSK, at vi udregner den til 2 personer, så er I flere, så skal I huske at ændre i mængden.

Indkøbsliste til madplan uge 23

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar