Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 23

Madplan for uge 23 er klar til jer. Den er til 2 personer og bærer præg af, at sommeren virkelig er på vej. Vi har haft så skønt vejr i Aalborg hele ugen og det ser ud til, at det fortsætter i weekenden. Derfor har vi sammensat nogle nemme og lette retter, som passer til det gode vejr. Vi vil lige nævne igen, at madplanen er til 2 personer, så derfor har vi omregnet vores opskrifter (selvom nogle af dem er til 4 personer), så indkøbslisten passer til 2 personer.

Madplan uge 23

Madplan uge 23

Mandag: Laks med sprød topping og fritter af sød kartoffel

Tirsdag: Pastasalat med grøn pesto og stegte grillpølser

Onsdag: Bulgursalat med feta og stegt kyllingebryst

Torsdag: Cremet pastaret med kylling og spinat

Fredag: Pizza med parmaskinke og rucola 

Denne uge står som sagt på lækre og nemme retter. Mandag starter med en ny opskrift på ovnbagt laks med sprød topping og fritter af søde kartofler. Tirsdag står den på vores pastasalat med grøn pesto og hertil skal du have stegte grillpølser og onsdag står den på bulgursalat med stegt kyllingebryst. Grillpølserne og kyllingebrystet har vi ingen opskrift på, så det regner vi med, at du selv kan klare.

Torsdag står den på en af vores favorit pastaretter. Nemlig en cremet pastaret med kylling og spinat. Og ugen slutter af med hjemmelavet pizza med parmaskinke og rucola. Husk at lave din pizzadej torsdag aften, da det er en koldhævet dej, som skal hæve natten over i køleskabet. 

Indkøbsliste til uge 23

Indkøbsliste til uge 23

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag