Madplan uge 23

Så er der madplan for uge 23 og vi går ind i endnu en uge med masser af sol. Det kan selvfølgelig også ses i madplanen, som står på lækre sommerretter med masser af farver. Vi håber, at denne uges madplan vil falde i god jord. Den er som altid til 2 personer, så hvis I er et andet antal, så husk at justere indkøbslisten til.

Madplan uge 23

Madplan uge 23

Mandag: Kyllingebøffer med fritter og tzatziki

Tirsdag: Pastaret med squash og serranoskinke

Onsdag: Risotto med kyllingebryst svøbt i serrano

Torsdag: Vodka pasta

Fredag: Græske hakkebøffer på grill, tomatsalat og sesamkartofler

Denne uges madplan for uge 23 står på lidt af hvert. Mandag starter ud med en omgang kyllingebøffer med sprøde fritter og tzatziki. Tirsdag skal du have en cremet pastaret med squash og sprød Serrano. Onsdag står den på en omgang risotto med svøbt kyllingebryst. Torsdag er der en simpel vodka pasta på menuen. Sådan en ret går man aldrig galt i byen med! Og ugen slutter af med en omgang græske hakkebøffer på grill med tomatsalat og bagte sesamkartofler. Har du ikke en grill, så kan bøfferne sagtens steges på panden.

Indkøbsliste til madplan uge 23

Her finder du næste uges indkøbsliste. HUSK, at vi udregner den til 2 personer, så er I flere, så skal I huske at ændre i mængden.

Indkøbsliste til madplan uge 23

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar