Madplan uge 24

Tiden suser afsted og vi har nu madplan for uge 24 klar til dig! Vi har lige været en uge i København for at skyde billeder til et nyt spændende projekt, som vi kan fortælle mere om senere på året. Men vi kan afsløre så meget, at det omhandler en ny bog!

Madplan uge 24

Madplan uge 24

Mandag: Karbonader med stuvede ærter

Tirsdag: Sommerkartoffelsalat med frikadeller

Onsdag: Spinatpandekager med varmrøget laks og hytteost

Torsdag: Tærte med kylling, bacon og porre

Fredag: Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Som sagt, så har vi prøvet at sammensætte nogle lækre retter til næste uges madplan. Mandag starter med en omgang gammeldags karbonader med stuvede ærter og gulerødder og skal det være ekstra godt, så køb nye danske kartofler. Tirsdag står den på en hjemmelavet sommerkartoffelsalat med frikadeller. Onsdag skal du have lækre spinatpandekager med varmrøget laks og grønt.

Torsdag er der en nem ret på menuen, nemlig tærte med bacon, kylling og porre. Og ugen slutter af med en rigtig fredagsmenu, som er en fantastisk pastaret med soltørrede tomater og kylling.

Indkøbsliste til madplan uge 24

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Det er en lidt lang liste for denne uge, men den består af mange skabsvarer, som man faktisk ofte har på lager. Så tjek meget gerne lige skabe, køleskab og fryser inden du tager på indkøb.

Indkøbsliste til madplan uge 24

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar