Madplan uge 24

Tiden suser afsted og vi nyder i fulde drag det lækre, danske sommervejr, som endelig har fundet vej til Aalborg. Vi kan derfor umuligt være de eneste, som elsker en masse nemme retter, som ikke er for tunge og som samtidig er hurtige at lave. Derfor har vi selvfølgelig samlet en masse sommerretter til næste uge.

Madplan uge 24

Madplan uge 24

Mandag: Tabouleh med kylling

Tirsdag: Sommerkartoffelsalat med indbagt kylling

Onsdag: Spaghetti Carbonara

Torsdag: Salatbowls med asiatisk mørbrad

Fredag: Fyldte bagekartofler med fyldt svinemørbrad med hvidløgsost og bacon

Som sagt, så har vi prøvet at sammensætte nogle lækre sommerretter til næste uges madplan. Mandag starter med en omgang tabouleh med kylling og avocado. Tirsdag står den på en hjemmelavet sommerkartoffelsalat med indbagt kylling. Onsdag skal du til en tur til Italien, da den står på en klassisk spaghetti carbonara.

Torsdag skal du have vores populære salatbowls med asiatisk mørbrad og ugen slutter af med en rigtig fredagsmenu. Nemlig fyldte bagekartofler med fyldt svinemørbrad.

Indkøbsliste til madplan uge 24

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Det er en lidt lang liste for denne uge, men den består af mange skabsvarer, som man faktisk ofte har på lager. Så tjek meget gerne lige skabe, køleskab og fryser inden du tager på indkøb.

Indkøbsliste til madplan uge 24

Følg også med på de sociale medier 

Husk endelig på, at du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Du finder os også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar