Madplan uge 24

Tiden suser afsted og vi har nu madplan for uge 24 klar til dig! Halvdelen af juni måned er allerede gået. Nu mangler vi bare noget rigtigt sommervejr!

Madplan uge 24

Madplan uge 24

Mandag: Tabouleh med kylling

Tirsdag: Sommerkartoffelsalat med frikadeller

Onsdag: Kartoffel curry

Torsdag: Tærte med kylling, bacon og porre

Fredag: Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Som sagt, så har vi prøvet at sammensætte nogle lækre sommerretter til næste uges madplan. Mandag starter med en omgang tabouleh med kylling og avocado. Tirsdag står den på en hjemmelavet sommerkartoffelsalat med frikadeller. Onsdag skal du have kartoffelcurry med ris.

Torsdag er der en nem ret på menuen, nemlig tærte med bacon, kylling og porre. Og ugen slutter af med en rigtig fredagsmenu, som er en fantastisk pastaret med soltørrede tomater og kylling.

Indkøbsliste til madplan uge 24

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Det er en lidt lang liste for denne uge, men den består af mange skabsvarer, som man faktisk ofte har på lager. Så tjek meget gerne lige skabe, køleskab og fryser inden du tager på indkøb.

Indkøbsliste til madplan uge 24

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar