Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 24

Så har vi madplan for uge 24 klar til dig. Den er endnu engang til 2 personer, så husk derfor at omregne, hvis du skal lave til flere personer. Prisen for denne uge er 327 kr.

madplan uge 24

Madplan uge 24

Mandag: Brændende kærlighed

Tirsdag: Salat med vandmelon, rødløg og feta med indbagt kylling

Onsdag: Spaghetti Carbonara

Torsdag: Laks med sprød topping og sød kartoffelfritter

Fredag: Fyldte bagekartofler med fyldt svinemørbrad med hvidløgsost og bacon

Mandag står den på brændende kærlighed – og nøj, hvor er det længe siden, at vi har fået denne klassiske danske ret. Tirsdag står den på lækker vandmelonsalat med indbagt kylling i butterdej. Onsdag skal vi have den klassiske spaghetti carbonara og torsdag står den på fisk. Vi skal nemlig have Laks med sprød topping og sød kartoffelfritter. Ugen afsluttes med fyldte bagekartofler med fyldt svinemørbrad med hvidløgsost og bacon.

Indkøbsliste til uge 24

Der er desværre lige nu et stort pinterest logo, som dækker for noget af indkøbslisten. Gem indkøbslisten på din mobil eller computer i stedet. Hvis du bruger mobil, så hold fingeren nede på billedet og arkiver (gem) det så på din telefon. På computer så højreklikker du på billedet og gemmer det ned.

madplan uge 24

Følg også med på de sociale medier 

Husk endelig på, at du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Du finder os også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag