Madplan uge 29

Vi håber, at jer der har fået sommerferie nyder den! Ikke desto mindre, så er vi klar med madplan for uge 29. Den består af nemme og lækre hverdagsretter og den er som altid til 2 personer.

Madplan uge 29

Madplan uge 29

Mandag: Græske hakkebøffer i fad

Tirsdag: Perlespeltsalat med kyllingespyd

Onsdag: One pot pasta med kylling og pesto

Torsdag: Salatbowls med laks og urtedressing 

Fredag: Stegte ris med grøntsager

Denne uge står på lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med hakkebøffer i fad i en pikant sauce. Tirsdag er der perlespeltsalat med kyllingespyd på menuen. Onsdag er der en one pot pasta med kylling og pesto. Torsdag står den på grønt i form af en lækker salatbowl med laks. Og fredag står den på stegte ris med grøntsager, som er en nem uge at slutte ugen af på.

Indkøbsliste for madplan uge 29

Indkøbslisten for uge 29 finder du herunder. Print den ud, så kan du nemt skrive ekstra indkøb på og tage den med i supermarkedet og handle. Husk også, at vi udregner madplanerne til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan uge 29

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

 1. Hvor meget skal man budgettere i forhold til jeres madplaner? Og går i ud fra en bestemt forretning at handle i?

  1. Hej Natasja,

   De kan handles for omkring 350 kr. Men hvis man er god til at handle kød osv. på tilbud og fryse ned, så kan man gøre det billigere.
   Vi tager udgangspunkt i Netto og Rema1000 <3

   Kh

Skriv en kommentar