Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 29

Vi håber, at jer der har fået sommerferie nyder den! Ikke desto mindre, så er vi klar med madplan for uge 29. Den består af nemme og lækre hverdagsretter og den er som altid til 2 personer.

Madplan uge 29

Madplan uge 29

Mandag: Hakkebøffer i fad i pikant sauce

Tirsdag: Hasselback kylling med feta og bagte sesamkartofler

Onsdag: Spaghetti Carbonara

Torsdag: Salatbowls med laks og urtedressing

Fredag: Peinirli med serrano og rucola 

Denne uge står på lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med hakkebøffer i fad i en pikant sauce. Tirsdag er der hasselback kylling på menuen med bagte sesamkartofler. Onsdag er der en italiensk klassiker, nemlig Spaghetti Carbonara. Torsdag står den på grønt i form af en lækker salatbowl med laks. Og fredag står den på peinirli med serrano og rucola. Husk at røre din dej sammen til peinirli torsdag aften.

Indkøbsliste for uge 29

Indkøbslisten for uge 29 finder du herunder. Vi har stadig lidt problemer med Pinteret logoet, så gem billedet af indkøbslisten ned på din computer eller telefon i stedet.

madplan uge 29

Husk endelig at følge med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag