Madplan uge 29

Vi håber, at jer der har fået sommerferie nyder den! Ikke desto mindre, så er vi klar med madplan for uge 29. Den består af nemme og lækre hverdagsretter og den er som altid til 2 personer.

Madplan uge 29

Madplan uge 29

Mandag: Hakkebøffer i fad i pikant sauce

Tirsdag: Hasselback kylling med feta og bagte sesamkartofler

Onsdag: Spaghetti Carbonara

Torsdag: Salatbowls med laks og urtedressing 

Fredag: Peinirli med serrano og rucola 

Denne uge står på lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med hakkebøffer i fad i en pikant sauce. Tirsdag er der hasselback kylling på menuen med bagte sesamkartofler. Onsdag er der en italiensk klassiker, nemlig Spaghetti Carbonara. Torsdag står den på grønt i form af en lækker salatbowl med laks. Og fredag står den på peinirli med serrano og rucola. Husk at røre din dej sammen til peinirli torsdag aften, så dejen er klar til brug om fredagen.

Indkøbsliste for madplan uge 29

Indkøbslisten for uge 29 finder du herunder. Print den ud, så kan du nemt skrive ekstra indkøb på og tage den med i supermarkedet og handle. Husk også, at vi udregner madplanerne til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan uge 29

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Skriv en kommentar