Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 32

Så er der madplan for uge 32. Måske ferien allerede er ovre for mange af jer og hverdagen kalder igen. Så er madplaner altså genialt til at få struktur på hverdagen og også til at undgå de dage, hvor man skal finde på noget hurtigt aftensmad. Denne uges madplan er til 2 personer, som den altid er, så hvis I er flere end 2, så husk at gange indkøbslisten op.

Madplan uge 32

Madplan uge 32

Mandag: Bulgursalat med tunsalat

Tirsdag: Crispy chicken med indisk sauce

Onsdag: Pastaret med bacon og champignon i flødesauce

Torsdag: Afrikansk gryderet

Fredag: Cæsarsalat med crispy chicken

I denne uge har vi prøvet at tage hensyn til, at der (forhåbentlig) bliver noget godt vejr. Det er derfor ene nemme, hurtige og lækre retter. Mandag starter med en lækker bulgursalat, som bliver serveret med en hurtig tunsalat. Tirsdag står den på crispy chicken med indisk sauce, som uden tvivl har været én af de mest populære opskrifter den seneste uge.

Onsdag er der en simpel og lækker pastaret på menuen. Torsdag skal vi en tur til Afrika, hvor den står på afrikansk gryderet med søde kartofler. Og ugen slutter af med den lækreste cæsarsalat med sprød paneret kylling.

Indkøbsliste for madplan uge 32

Herunder finder du indkøbsliste for uge 32. HUSK at den er til 2 personer og at vi har udregnet den efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Så hvis I er flere, så husk at gange op. Husk også at tjekke om du har nogle af tingene i skabe, fryser og køleskab. Det er ofte ting som parmesanost, sennep, olie osv. Ingen grund til at købe dem igen, hvis du allerede har det liggende.

Indkøbsliste for madplan uge 32

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag