Madplan uge 32

Så er der madplan for uge 32. Måske ferien allerede er ovre for mange af jer og hverdagen kalder igen. Så er madplaner altså genialt til at få struktur på hverdagen og også til at undgå de dage, hvor man skal finde på noget hurtigt aftensmad. Denne uges madplan er til 2 personer, men hvis du har vores app, så kan du nemt justere antallet der.

Madplan uge 32

Madplan uge 32

Mandag: Bulgursalat med tunsalat

Tirsdag: Crispy chicken med indisk sauce

Onsdag: Pastaret med bacon og champignon i flødesauce

Torsdag: Afrikansk gryderet

Fredag: Cæsarsalat med crispy chicken

Mandag starter med en lækker bulgursalat, som bliver serveret med en hurtig tunsalat. Tirsdag står den på crispy chicken med indisk sauce, som uden tvivl har været én af de mest populære opskrifter den seneste uge.

Onsdag er der en simpel og lækker pastaret på menuen. Torsdag skal vi en tur til Afrika, hvor den står på afrikansk gryderet med søde kartofler. Og ugen slutter af med den lækreste cæsarsalat med sprød paneret kylling.

Indkøbsliste for madplan uge 32

Herunder finder du indkøbsliste for uge 32. HUSK at den er til 2 personer og at vi har udregnet den efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Så hvis I er flere, så husk at gange op. Husk også at tjekke om du har nogle af tingene i skabe, fryser og køleskab. Det er ofte ting som parmesanost, sennep, olie osv. Ingen grund til at købe dem igen, hvis du allerede har det liggende.

Indkøbsliste for madplan uge 32

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

 1. Hvad koster det at blive medlem
  Det ser rigtigt lækkert ud jeres retter

  Mvh Anette

 2. Ser godt ud – og vi er også blevet medlemmer, måske det allerede er implementeret og jeg bare ikke kan finde det, men kunne være mega sejt hvis indkøbslisten kunne “Downloades” så den enten er let at printe eller man kan have den på mobilen.

  1. Hej Erica,

   Under “mine madplaner” på din konto kan du downloade, udskrive og få sendt indkøbslisten til din mail.
   Vi får meget snart en app og så bliver det hele meget nemmere!

   Kh

Skriv en kommentar