Madplan uge 32

Så er der madplan for uge 32. Måske ferien allerede er ovre for mange af jer og hverdagen kalder igen. Så er madplaner altså genialt til at få struktur på hverdagen og også til at undgå de dage, hvor man skal finde på noget hurtigt aftensmad. Denne uges madplan er til 2 personer, men hvis du har vores app, så kan du nemt justere antallet der.

Madplan uge 32

Madplan uge 32

Mandag: Bulgursalat med tunsalat

Tirsdag: Spinattærte med bacon

Onsdag: Pastaret med bacon og champignon i flødesauce

Torsdag: Stegt flæsk med persillesovs

Fredag: Cæsarsalat med crispy chicken

Mandag starter med en lækker bulgursalat, som bliver serveret med en hurtig tunsalat. Tirsdag står den på en simpel spinattærte med bacon, hvor resterne også er gode til frokost eller madpakken dagen efter. Ellers kan de fryses ned.

Onsdag er der en simpel og lækker pastaret på menuen med bacon og champignon. Torsdag står den på en ægte dansk klassiker, nemlig stegt flæsk med persillesovs. Og ugen slutter af med den lækreste cæsarsalat med sprød paneret kylling.

Indkøbsliste for madplan uge 32

Herunder finder du indkøbsliste for uge 32. HUSK at den er til 2 personer og at vi har udregnet den efter det (selvom nogle af vores opskrifter er til 4 personer). Så hvis I er flere, så husk at gange op. Husk også at tjekke om du har nogle af tingene i skabe, fryser og køleskab. Det er ofte ting som parmesanost, olie osv. Ingen grund til at købe dem igen, hvis du allerede har det stående.

Indkøbsliste for madplan uge 32

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

 1. Hvad koster det at blive medlem
  Det ser rigtigt lækkert ud jeres retter

  Mvh Anette

 2. Ser godt ud – og vi er også blevet medlemmer, måske det allerede er implementeret og jeg bare ikke kan finde det, men kunne være mega sejt hvis indkøbslisten kunne “Downloades” så den enten er let at printe eller man kan have den på mobilen.

  1. Hej Erica,

   Under “mine madplaner” på din konto kan du downloade, udskrive og få sendt indkøbslisten til din mail.
   Vi får meget snart en app og så bliver det hele meget nemmere!

   Kh

 3. Hvad pris ligger madplanerne i ca. for en uge ? 2 voksne og 2 børn. Det ser virkelig lækkert ud 😊

  1. Hej Rikke,

   Omkring 400-450 kr. alt efter hvor god man er til at handle ind 🙂 Vi anbefaler at handle kød og dyre poster ind, fryse ned osv.

   Kh

Skriv en kommentar