Madplan uge 41

Så er der madplan for uge 41 klar! Nemme og lækre hverdagsretter, som har en god variation af kød og en enkelt kødfri dag. Prisen for madplanen til 2 personer er 372 kr.

Inden du går i krig med at bruge vores madplan, så sørg for at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager og hvordan vi beregner priserne for vores madplaner.

Madplan uge 41 - 2 personer

Vi håber, at du har lyst til at prøve denne Mummum-madplan. Måske du støder på en ny ret som du ikke har smagt før eller måske du finder en ny favorit.

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på at det ikke er alle vores opskrifter der er beregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer, men du skal dog fortsat bare følge fremgangsmåden.

MADPLAN UGE 41

Mandag: Crispy chicken med indisk sauce og ris

Tirsdag: Forloren hare med skysauce og bagte rodfrugter

Onsdag: Squashfrikadeller med pastasalat i hjemmelavet pesto

Torsdag: Spaghetti Carbonara

Fredag: Mørbrad i cremet champignonsauce (med kogte kartofler)

Der har været så koldt den sidste uge, så derfor har vi fået lyst til at lave den kommende madplan med udgangspunkt i varme, mættende retter. Den står både på forloren hare og mørbrad i champignonsauce, som må siges at være god dansk mad. Til mørbrad i champignonsauce har vi valgt at skrive kogte kartofler på. Her kan du selv frit vælge om du blot vil koge kartofler til eller om du vil have ris eller bagte kartofler.

Den står også på to andre populære retter, nemlig crispy chicken og squashfrikadeller. Squashfrikadellerne skal du glæde dig til, de er bare så lækre!

Som altid, så husk at tjekke skabe, køleskab og fryser, inden du tager ud og handler. Det kan jo være, at du allerede har nogle af ingredienserne.

Indkøbsliste

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER OG FÅ INSPIRATION HVER DAG

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Hej 🙂

    Jeg vil gerne følge jeres madplan, men hvor er opskrifterne henne? Jeg kan kun se madplanen, billedet af menuen og en handleliste.

    Kh Elisabeth

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag