Madplan uge 41

Madplan uge 41

Madplan uge 41

Mandag: Halv kylling med sød kartoffelsalat

Tirsdag: Avocadomad med hytteostblanding

Onsdag: Forloren hare med skysauce og bagte rodfrugter

Torsdag: Frikadeller med pastasalat i hjemmelavet pesto

Fredag: Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Denne uges madplan står på en masse favoritter. Mandag starter ud med en omgang halv gårdkylling med en varm sød kartoffelsalat. Tirsdag står den på nemme avocadomadder med hytteost. Onsdag skal du have en klassisk omgang forloren hare med skysauce og bagte rodfrugter.

Torsdag er der frikadeller med en lækker pastasalat til. Og ugen slutter af med en af vores yndlings pastaretter, nemlig en pastaret med kylling og soltørrede tomater.

Indkøbsliste til madplan for uge 41

Som altid, så husk at tjekke skabe, køleskab og fryser, inden du tager ud og handler. Det kan jo være, at du allerede har nogle af ingredienserne. Vi vil også lige gøre dig opmærksom på at det ikke er alle vores opskrifter der er beregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer, men du skal dog fortsat bare følge fremgangsmåden.

Indkøbsliste til madplan for uge 41

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej 🙂

  Jeg vil gerne følge jeres madplan, men hvor er opskrifterne henne? Jeg kan kun se madplanen, billedet af menuen og en handleliste.

  Kh Elisabeth

 2. Jeg synes, det ligner, der er kylling på billedet af pasta carbonara opskriften. Har I en alternativ opskrift, hvor I bruger kylling? Synes, det lyder mega lækkert😋

  1. Hej Helle,

   Der er ikke kylling i vores spaghetti carbonara. På billedet er pastaretten, som er på madplanen for fredag 🙂

   Kh

 3. Mummum

  Squash frikadeller

  Hvis der er squash i overskud, kan de også serveres med kartofler og ratatouille 😋

  Hilsen Lynge

  1. Hej Dorthe,

   Vi udregner indkøbslisten til 2 personer. Nogle af opskrifterne er dog angivet til 4 personer som standard, så der skal man lige ændre antallet 🙂

   Kh

Skriv en kommentar