Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 41

Så er der madplan for uge 41 klar! Nemme og lækre hverdagsretter, som har en god variation af kød og en enkelt kødfri dag. Vi tager gerne én eller to dage om ugen uden kød. Det giver både plads i budgettet og så kan man faktisk lave så mange lækre retter, hvor man slet ikke mangler kødet.

Madplan uge 41 - 2 personer

Vi håber, at du har lyst til at prøve denne Mummum-madplan. Måske du støder på en ny ret som du ikke har smagt før eller måske du finder en ny favorit.

Madplan uge 41

Mandag:Crispy chicken med indisk sauce og ris

Tirsdag: Forloren hare med skysauce og bagte rodfrugter

Onsdag: Squashfrikadeller med pastasalat i hjemmelavet pesto

Torsdag: Spaghetti Carbonara

Fredag: Mørbrad i cremet champignonsauce (med kogte kartofler)

Denne uges madplan står på en masse favoritter. Mandag starter ud med en omgang crispy chicken med indisk sauce. Tirsdag står den på forloren hare. Hertil serverer vi bagte rodfrugter, hvilket virkelig passer til årstiden. Onsdag skal du have vegetariske squashfrikadeller med en lækker pastasalat til.

Torsdag er der en italiensk klassiker på menuen, nemlig spaghetti carbonara. Og ugen slutter af med en omgang mørbrad i champignonsauce. Her har vi valgt har vi valgt at skrive kogte kartofler på. Men du kan selv frit vælge om du blot vil koge kartofler til eller om du vil have ris eller bagte kartofler.

Indkøbsliste til madplan for uge 41

Som altid, så husk at tjekke skabe, køleskab og fryser, inden du tager ud og handler. Det kan jo være, at du allerede har nogle af ingredienserne. Vi vil også lige gøre dig opmærksom på at det ikke er alle vores opskrifter der er beregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer, men du skal dog fortsat bare følge fremgangsmåden.

FØLG MED PÅ DE SOCIALE MEDIER OG FÅ INSPIRATION HVER DAG
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Hej 🙂

    Jeg vil gerne følge jeres madplan, men hvor er opskrifterne henne? Jeg kan kun se madplanen, billedet af menuen og en handleliste.

    Kh Elisabeth

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag