Madplan uge 41

Så er vi klar med madplan for uge 41! Sidste uges madplan røg lige ind i lidt forsinkelse pga. sygdom, men vi er fuldt ud tilbage i denne uge. Vi håber derfor, at denne uges madplan vil falde i god jord. Vi vil forresten også lige nævne, at du nu kan forudbestille vores Airfryer kgoebog, som udkommer d. 31/10. Hvis du vil være sikker på at få et eksemplar, så kan den bestilles her.

Madplan uge 41

Madplan uge 41

Mandag: Pastaret med hakket svinekød, svampe og spinat

Tirsdag: Bagt gulerodssuppe med croutoner

Onsdag: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Torsdag: Kartoffeltærte med bacon

Fredag: Cremet spinatpasta med kylling og kalkunbacon

Denne uges madplan står på en masse nye favoritter. Mandag starter ud med en omgang pasta med hakket svinekød, svampe og spinat. Tirsdag står den på bagt gulerodssuppe med hjemmelavede croutoner. Onsdag skal du have en klassisk omgang karbonader med stuvede ærter, gulerødder og kartofler.

Torsdag er der en lækker kartoffeltærte med bacon på menuen. Og ugen slutter af med en af vores yndlings pastaretter, nemlig en pastaret med kylling og kalkunbacon.

Indkøbsliste til madplan for uge 41

Som altid, så husk at tjekke skabe, køleskab og fryser, inden du tager ud og handler. Det kan jo være, at du allerede har nogle af ingredienserne. Vi vil også lige gøre dig opmærksom på at det ikke er alle vores opskrifter der er beregnet til to personer. Vi har omregnet ingredienslisten så den passer til to personer, men du skal dog fortsat bare følge fremgangsmåden.

Indkøbsliste til madplan for uge 41

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej 🙂

  Jeg vil gerne følge jeres madplan, men hvor er opskrifterne henne? Jeg kan kun se madplanen, billedet af menuen og en handleliste.

  Kh Elisabeth

 2. Jeg synes, det ligner, der er kylling på billedet af pasta carbonara opskriften. Har I en alternativ opskrift, hvor I bruger kylling? Synes, det lyder mega lækkert😋

  1. Hej Helle,

   Der er ikke kylling i vores spaghetti carbonara. På billedet er pastaretten, som er på madplanen for fredag 🙂

   Kh

 3. Mummum

  Squash frikadeller

  Hvis der er squash i overskud, kan de også serveres med kartofler og ratatouille 😋

  Hilsen Lynge

  1. Hej Dorthe,

   Vi udregner indkøbslisten til 2 personer. Nogle af opskrifterne er dog angivet til 4 personer som standard, så der skal man lige ændre antallet 🙂

   Kh

Skriv en kommentar