Marcipankonfekt med appelsin

Marcipankonfekt med appelsin
Opskrift til stk. Opskrift til 10 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Opskrift på marcipankonfekt med appelsin på kun 3 ingredienser. Den lækreste omgang appelsinkonfekt med marcipan, appelsin og mørk chokolade.

Ingrediensliste

  • 150 g. marcipan
  • 1 stk. økologisk appelsin
  • 100 g. mørk chokolade

Fremgangsmåde

  1. Ælt marcipan sammen med lidt revet appelsinskal og lidt appelsinsaft. Du kan selv smage til ift. hvor kraftig du vil have smagen.
  2. Form 10 kugler og læg dem på et stykke bagepapir på en tallerken.
  3. Smelt mørk chokolade over vandbad eller i mikroovnen og vend kuglerne deri. Læg dem på bagepapiret og drys med revet appelsinskal.
  4. Stil dem på køl i 30 minutter eller indtil chokoladen er størknet.
Bedøm denne ret

Opskrift på marcipankonfekt med appelsin

Den lækreste omgang marcipankonfekt med appelsin. Er du pjattet med chokolade-orangesmag, så er disse små konfektkugler lige noget for dig! De består nemlig af kun 3 ingredienser, nemlig marcipan, appelsin og mørk chokolade. En simpel men virkelig lækker kombination. Især, hvis du ligesom os, elsker smagen af appelsin og mørk chokolade sammen.

Det her marcipankonfekt er så nemt at lave. Marcipanen æltes blot med lidt frisk appelsinsaft og skal og trilles til kugler. Herefter vendes de i smeltet chokolade og så kan man selv vælge om man vil pynte med lidt appelsinskal på toppen eller ej. De kan også pyntes med hakkede nødder eller måske hvid chokolade.

LÆS OGSÅ: Hasselnøddetrøfler

Marcipankonfekt med appelsin

Appelsinkonfekt opskrift

Konfekten får sådan en lækker og aromatisk smag fra appelsinen, som man ælter sammen med marcipanen. Du kan samtidig helt selv styre hvor meget/hvor lidt de skal smage af appelsin. Der er meget smag i selve skallen, så prøv dig frem, når du laver dem. I stedet for appelsin, så kan du også sagtens bruge citron eller lime.

Generelt smager det bare godt med den her friskhed fra citrusfrugter i konfekt. Konfekt kan nemlig være lidt tungt i det, så det er altså godt, at det lige får et frisk pust.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar