Melon med skinke

melon med skinke
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Melon med skinke tager kun få minutter at lave og kan spises som både en tapas eller som en nem forret, som især egner sig til sommer.

Ingrediensliste

  • 1 stk. cantaloupemelon
  • 120 g. serranoskinke

Fremgangsmåde

  1. Halver melonen. Fjern kernerne med en ske.
  2. Skær skrællen af.
  3. Del hver halvdel i ca. 6 stykker.
  4. Vikl en skive skinke enten rundt om eller i en lille rede ovenpå. Kom evt. et bambusspyd eller grillspyd i.
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på melon med skinke

Melon med skinke er en virkelig simpel tapasret eller forret. Den kræver nemlig kun to ingredienser, netop cantaloupemelon og enten serranoskinke eller parmaskinke. Det er en af vores go-to retter om sommeren, da den bare smager godt på sådan en varm sommerdag. Vi har lavet det med cantaloupemelon, som er den melon, der er orange inden i. Den har sådan en god, sød smag, som passer perfekt til skinken. Du kan dog også sagtens bruge galiamelon eller honningmelon, hvis du er mere til det. Det er en smagssag.

Du kan som sagt også bruge både serranoskinke eller parmaskinke. Vi har lavet det med begge dele og begge dele smager skønt. Så vælg blot den skinke, som du bedst kan lide.

LÆS OGSÅ: Klik her og se alle vores tapas opskrifter

melon med skinke

Tapas med melon

Det er en virkelig lækker tapasanretning med melon. Vi serverer gerne disse sammen med eksempelvis saltmandler, forskellige dyppelser og noget forskelligt pølse. Det er bare altid en sikker vinder, hvis man får veninderne eller familien på besøg. En omgang tapas plejer nemlig stort set altid at falde i god jord.

Du kan også sagtens gøre dem klar i god tid og så blot opbevare dem på køl. Laver du det lang tid før, så vil vi anbefale lige at komme noget husholdningsfilm udover, så skinken ikke bliver tør. Ellers kan du også blot skære melonen på forhånd, så du kun lige skal anrette skinken inden servering. Så får du altså det bedste resultat.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar