Melonsalat med feta og rødløg

Melonsalat med feta og rødløg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på melonsalat med feta, rødløg og frisk basilikum. Den bedste sommersalat med melon, fetaost og rødløg.

Ingrediensliste

 • 0,5 stk. vandmelon
 • 1 stk. cantaloupemelon
 • 1 stk. rødløg
 • 100 g. fetaost
 • 1 håndfuld frisk basilikum

Fremgangsmåde

 1. Halver meloner. Skrab kernerne ud af cantaloupemelonen.
 2. Skær skrællen af og skær melonerne i tern.
 3. Anret melonternene på et fad eller i en skål.
 4. Skær rødløg ud i tynde skiver. Vend dem med melon.
 5. Smuldr feta udover og fordel blade af frisk basilikum.
 6. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på melonsalat med feta og rødløg

Den lækreste melonsalat med feta, rødløg og frisk basilikum. Hvis du skal lave en mega nem og lækker sommersalat med melon, så skal du lave denne! Sommersalater med melon må være nogle af vores yndlingssalater, da de er så friske og kan serveres til stort set alt. Det er også sådan en salat, som de fleste godt kan lide. Her har vi brugt både vandmelon og cantaloupemelon, men du kan også sagtens bare bruge en slags eller bruge andre slags meloner. Der er kommer så mange lækre varianter af meloner. Det kunne være honningmelon, galiamelon eller en orange candy melon.

Melonsalater er også noget af det nemmeste at lave. Det kræver ikke de store færdigheder i køkkenet og så kan den også laves på forhånd. Vi serverer den gerne som tilbehør til grillmad eller bare generelt til sommermad. Vi spiser jo også med øjnene, så sådan en salat her kan virkelig få sanserne til at spille.

LÆS OGSÅ: Se alle opskrifter på melonsalater her

Melonsalat med feta og rødløg

Melon med feta

Det er en simpel og nem salat, som består af melon med feta, rødløg og basilikum. Det er få ingredienser, så derfor er det også en god ide at bruge nogle gode ingredienser, da det kan gøre en verden til forskel. Brug en god moden melon, som har masser af smag. Brug desuden også lidt ekstra penge på en god fetaost. Der er så stor forskel på de varianter, som man kan købe. Vores favoritter er PUCK feta og den fra Taverna i en hvid bøtte med sort låg. Det er de absolut bedste og kan virkelig løfte din melonsalat til det højeste niveau. Brug desuden også gerne frisk basilikum. Friske krydderurter er bare altid godt.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Skriv en kommentar