Mini pølsehorn af butterdej

Butterdejshapsere ala mini pølsehorn
Opskrift til stk. Opskrift til 30 stk.

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

12 minutter

Samlet tid

32 minutter

Beskrivelse

Opskrift på små butterdejshapsere ala mini pølsehorn. En nem lille snack eller ide til madpakken. Kan også bruges til tapas.

Ingrediensliste

  • 1 pk. butterdej
  • 200 g. cocktailpølser
  • 1 stk. æg
  • 1 spsk. sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Skær butterdejen i tynde strimler. Rul rundt om cocktailpølserne.
  3. Fordel dem på en bageplade med bagepapir.
  4. Pensl med æg og drys med sesamfrø.
  5. Bages i ca. 10-12 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på mini pølsehorn af butterdej

Her får du en lille guide til mini pølsehorn af butterdej, som er geniale til madpakken eller som en lille snack. De er super nemme at lave og kræver kun få ingredienser. Det er blot butterdej, som skæres i tynde strimler og som vikles rundt om cocktailpølser. Det er også en god idé til en lille snack til sommer. Måske som appetizer eller til din sommertapas. Det er samtidig en børnevenlig ret, som uden tvivl vil falde i god jord hos de små. Du kan også komme lidt ketchup indeni.

De er simpelthen geniale, hvis man lige mangler en lille snackide. Det kunne også være til børnefødselsdagen eller blot hvis du gerne vil gøre madpakken lidt mere spændende. Der er blot brugt små cocktailpølser, men du kan også bruge dine yndlingspølser og blot skære dem ud i små stykker.

LÆS OGSÅ: Se flere ideer til madpakken til børn her

Butterdejshapsere ala mini pølsehorn

Butterdejshapsere med pølser

De her mini pølsehorn af butterdej er hurtigt blevet en favorit blandt både store og små. Det er jo i princippet blot små indbagte pølser i butterdej, men det smager så godt. En lille hapser kan man jo altid spise. Og vi forestiller os, at de her bliver helt geniale, når vi får bedre vejr og man skal på tur. Som sagt, så er der brugt butterdej, men du kan også bruge den der færdige pølsehornsdej, som man også kan købe mange steder. Vi synes blot, at butterdej smager så godt sammen med pølserne.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar