M&M’s is på 3 ingredienser

Opskrift til personer Opskrift til 6 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 timer

Samlet tid

5 timer og 10 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet M&M’s is på kun 3 ingredienser og uden ismaskine. Cremet, hjemmelavet is med smarties.

Ingrediensliste

  • 5 dl. piskefløde
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 165 g. M&M's

Fremgangsmåde

  1. Pisk fløde til en let flødeskum.
  2. Vend kondenseret mælk og M&M’s (gem evt. lidt af det til toppen) i flødeskummet.
  3. Hæld isen i en form.
  4. Fordel evt. de sidste M&M’s på toppen.
  5. Sæt isen i fryseren i mindst 5-6 timer. Gerne natten over.
  6. Ved servering tages isen op 10-15 minutter før.
Bedøm denne ret

Opskrift på M&M’s is på 3 ingredienser

Her får du opskriften på en nem og cremet M&M’s is på kun 3 ingredienser, som også er lavet uden ismaskine. Det her er så nem og hurtig en opskrift. Så har du lige en halv liter piskefløde, som du ikke vil få brugt, så brug den på den her hjemmelavet is. Den består af kun 3 ingredienser, som er piskefløde, kondenseret mælk og så M&M’s eller Smarties. Fløden piskes til en blød flødeskum, hvorefter kondenseret mælk og M&M’s vendes i. Det bliver jo ikke nemmere og så er det genialt at lave sammen med børn.

Du kan kugle isen op og komme den i kræmmerhuse eller i små bægre. Der er ingen tvivl om, at den her M&M’s is vil være et hit hos de mindste. Vi har blot ladet dem været hele i isen, men de kan også hakkes groft inden de vendes i. Du kan også lave en kombination af M&M’s og almindelig chokolade.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på hjemmelavet is

M&M's is

Is med M&M’s

Det er en sjov is med M&M’s, som også får alle de sjove farver fra de små chokoladeknapper. Det er derfor en super børnevenlig is, som vi vil vædde med, at stort set alle børn vil være helt vilde med. Du kan som sagt bruge M&M’s, men du kan også bruge Smarties eller nogle andre chokoladeknapper.

Det er slet ikke svært at lave cremet is uden en ismaskine. Her er tricket, at vi bruger kondenseret mælk, som vendes i flødeskum. Pas på med ikke at overpiske fløden. Det skal være en blød flødeskum, så får du den bedste is. Lad også gerne isen tø op 10-15 minutter inden servering, så den er en smule blødere. Så er den nemmere at kugle op.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar