Müslibarer med dadler

Opskrift til stk. Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på hjemmelavede müslibarer sødet med dadler og uden sukker. De er perfekte som en sund og nem snack.

Ingrediensliste

  • 200 g. dadler
  • 100 g. havregryn
  • 30 g. kokosmel
  • 30 g. chiafrø
  • 55 g. mandler
  • 2 tsk. peanutbutter
  • 2 spsk. kokosolie

Fremgangsmåde

  1. Tag stenene ud af dadlerne og blend dem til en ensartet masse. Tilsæt lidt vand, hvis de er for hårde. Hak mandler groft.
  2. Tilsæt alle ingredienserne i dadelmassen. Hvis kokosolien er hård, kan den varmes lidt op i mikroovn eller over vandbad.
  3. Form massen som et kvadrat på et bagepapir og læg på køl i 1 time.
  4. Skær barerne ud i passende størrelser. Vi lavede 12 stk.
Bedøm denne ret

Opskrift på müslibarer med dadler

Opskrift på hjemmelavede muslibarer med dadler uden sukker. Vi laver ofte vores egne müslibarer, da det faktisk er svært at købe nogle her i Danmark, som ikke er fyldt med sukker. Vi kan godt lide ideen om, at en muslibar skal være sund og være sødet med naturlige ingredienser. Vi spiser dem nemlig ofte som en sund snack eller når lækkersulten melder sig sent på eftermiddagen.

Så her får du opskriften på en nem og sund müslibar, som mætter godt og som er uden hvid sukker. Vi pakker dem ind i husholdningsfilm og så er de så fine at have med som en sund snack i madpakken.

LÆS OGSÅ: Energibarer med havregryn og chokolade

Müslibarer med dadler

Hjemmelavet bar med dadler

Vi elsker at lave sunde barer med dadler, da det både søder og samtidig er en god base. Og hvis du normalt ikke kan lide dadler, så lov os, at du ikke allerede afskriver dem der. Man kan nemlig slet ikke smage dadlerne, når de bliver blandet med de resterende ingredienser.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

    1. Hej Lene
      Desværre ikke. Kokosolie bliver fast, når det nedkøles, så derfor er det bedst at bruge 🙂
      Kh

    1. Hej Ida,

      Du kan se kalorieindhold på alle vores opskrifter som medlem af Mit Mummum eller i vores app 🙂

      Kh

  1. Der står ikke man skal udbløde chiafrøene? Jeg har lavet barerne men er nu i tvivl om de er trygge at spise. Har læst på nettet at det frarådes at spise chiafrø tørre – at de skal udblødes.

    1. Hej Anne,

      Det sker der ikke noget ved, når det ikke er så store mængder. På mange boller er der også ‘rå’ chiafrø på 🙂

      Kh

Skriv en kommentar