Nicecream med jordbær og banan

nicecream med jordbær og banan

Nicecream med jordbær

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på sund nicecream, som er sund is lavet på blandt andet bananer. Det her er en sund jordbæris, lavet på kun 2 ingredienser.

Ingrediensliste

 • 150 g. frosne jordbær
 • 2 frosne bananer
 • 0,5 dl. vand

Fremgangsmåde

 1. Put alle ingredienserne i en skål eller i en foodprocessor.
 2. Lad det stå og tø op i 5 minutter.
 3. Blend herefter det hele sammen med en stavblender eller i din foodprocessor, indtil du får en cremet og lækker is. Hav tålmodighed, når du blender. Først vil det overhovedet ikke ligne noget, men jo mere det blendes, jo mere cremet og lækker bliver det.
 4. Server det som det er eller pynt med lidt frisk frugt eller granola på toppen.

OBS: Fødevarestyrelsen anbefaler, at man giver sine bær et opkog inden brug. Du kan koge dem op og så efterfølgende fryse dem ned i isterningebakker.

Bedøm denne ret

Nicecream med jordbær og banan

Her får du super nem og lækker opskrift på nicecream med jordbær og banan. Nicecream er et af de bedste sundere alternativer til is, der findes! Det er lavet af kun 2 ingredienser, nemlig jordbær og bananer. Så det vil sige, at der ingen sukker eller noget er i.

LÆS OGSÅ: Blåbærsmoothie

nicecream med jordbær og banan

Sund jordbæris

Det er en form for sund is, da det får konsistens som en lækker sorbetis. Til en god nicecream er det vigtigt, at man bruger enten mango eller banan som base. Det gør nemlig isen super cremet.

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

  1. Hej,

   Vi bruger øko-jordbær og koger dem ikke. Vi har aldrig haft problemer, men hvis folk vil være på den sikre side, så bør de koges.

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag