Nougatsnitter med marcipan

Nougatsnitter
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på nougatsnitter, som består af marcipan og nougat. Nem, hjemmelavet konfekt, hvor alle kan være med.

Ingrediensliste

  • 400 g. marcipan
  • 150 g. nougat

Fremgangsmåde

  1. Skær marcipan og nougat i tynde og lange strimler på cirka 2-3 mm. i tykkelse.
  2. Læg et lag marcipan, et lag nougat og et lag marcipan mere. Skær rombeformede firkanter.
Bedøm denne ret

Opskrift på nougatsnitter med marcipan

Selvom nougatsnitter nok er noget af det mest simple konfekt man kan lave, så er det altså altid en sikker vinder. Simpelt er lig med godt, hvis du spørger os! Og så kan man jo altid pifte dem lidt op ved at dyppe i chokolade og drysse i forskellige toppings. Men vi kan altså godt lide den helt klassiske udgave af en nougatsnitte. Nemlig bare marcipan lagt sammen med nougat. Det er i hvert fald én af de slags, som altid er at finde på vores juleslikfad hvert år!

LÆS OGSÅ: Mozartkugler

Nougatsnitter

Konfekt med marcipan og nougat

Som sagt, så er det altså simpel konfekt med marcipan og nougat, når det er bedst. Nougat bliver lagt mellem marcipan og så skæres det ud i de her fine forme. Du kan selvfølgelig også skære dem ud i trekanter eller firkanter alt efter hvad du synes giver det pæneste udtryk.

Skulle de pyntes med noget, så ville vi nok dyppe dem i chokolade. Man kunne dyppe hele stykket eller måske blot dyppe halvdelen af det, så man stadig kan se det flotte snit uden at skulle tage et bid af konfekten.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar