Nutella lagkage Nutella lagkage Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 10 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 1 time Samlet tid 1 time og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på nutella lagkage med nutellacreme, glasur og friske bær. En rigtig chokoladebombe af en chokoladelagkage. Ingrediensliste Chokoladelagkagebunde 4 stk. æg 190 g. sukker 2 tsk. vaniljesukker 1 knivspids salt 40 g. bagekakao 1,5 tsk. bagepulver 90 g. hvedemel Nutellakagecreme 1 brev pulver til kagecreme 4 spsk. nutella 3 dl. mælk Pynt 200 g. flormelis 2 spsk. bagekakao 2 spsk. vand 400 g. bær Fremgangsmåde Lagkagebunde Læg æggene (med skal) i varmt vand i 20 minutter (dette gør man, så de får stuetemperatur – alternativt kan du også tage dem ud af køleskabet 1 time før brug). Pisk æg, sukker og vaniljesukker indtil det er luftigt. Det tager ca. 5-10 minutter. Vej hvedemel, bagekakao, salt og bagepulver af i en skål. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn (over- og undervarme). Sigt hvedemel, bagekakao, salt og bagepulver i æggeblandingen og vend forsigtigt det i. Brug evt. en dejskraber til at vende det i. Det er vigtigt, at man er forsigtig og bruger lange strøg, så man undgår, at alt luften ryger ud. Smør en springform (diameter på 22 cm) godt med fedtstof. Hæld dejen i formen. Bank formen et par gange mod bordet, så man får fjernet eventuelle luftbobler. Bag den i 30-40 minutter på anden nederste rille, alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med den efter 20 minutter. Tag formen ud af ovnen og lad kagen køle helt af. Den vil falde en smule sammen, når den bliver kold. Når kagen er kølet af, så deles den i 3 bunde. Nutellakagecreme Pisk pulver til kagecreme med mælk i 5-7 minutter med en røremaskine eller med en elpisker. Stil cremen på køl i ca. 30 minutter. Når cremen har sat sig pisken den op igen. Her tilsættes nutellaen og piskes med. Fordel halvdelen af cremen på den nederste bund og den anden halvdel på den anden kagebund. Top til sidst med den toppen af kagen. Sæt kagen på køl indtil servering. Inden servering røres glasur sammen af flormelis, bagekakao og vand. Juster til med mere flormelis, hvis den er for tynd og omvendt mere vand, hvis den er for tyk. Fordel glasuren henover kagen. Top med friske bær og server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Nutella lagkage Du får her den lækreste opskrift på Nutella lagkage. Hvem elsker ikke en god omgang Nutella? og kombineret med hjemmelavet lagkagebunde, smager det helt perfekt. Kagen er nem at lave og kan sagens (faktisk helst) laves dagen før den serveres, så den kan få lov at sætte sig. Hjemmelavet chokoladelagkagebunde er nemme at lave og smager meget bedre end de købte! I vores madunivers har vi mange forskellige slags lagkage og flere af dem er med hjemmelavet bunde. Når du laver hjemmelavede lagkagebunde laves de som en hel kage, og når den er afkølet deles kagen i tre lige store bunde. På den måde har du også en naturlig bund, midte og top til din næste lagkage. LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores forskellige opskrifter på lagkager Lagkage med nutella opskrift Lagkager med Nutella er ofte bare med Nutella smurt ud på bundene i hvert lag. Vi har derfor udviklet en ny og stadig utrolig nem opskrift på nutellakagecreme. Du starter med at lave kagecreme fra brev, som anvist på pakken. Når den så har stået på køl i ca. 30 minutter tages den ud og piskes luftig. Her tilsætter du Nutellaen og pisker den med. På denne måde får du en lækker cremet creme med smag af Nutella. Hvis du hellere vil lave en hjemmelavet kagecreme, så kan du også sagtens gøre det og så blot vende nutella i den. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.