Nutellakage i kop

Nutellakage i kop
Opskrift til person Opskrift til 1 person

Forberedelsestid

2 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

4 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på nutellakage i kop. En hurtig opskrift på kage med nutella og chokolade på under 5 minutter.

Ingrediensliste

  • 80 g. nutella
  • 1 stk. æg
  • 0,5 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 1 spsk. hvedemel
  • 0,5 tsk. bagepulver

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg og Nutella sammen med en gaffel i en skål eller direkte i koppen.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og rør det godt sammen.
  3. Kom koppen med dejen i mikroovnen og bag den ved fuld effekt i ca. 1 minut og 30 sekunder, eller til at dejen ikke er flydende mere (der kan være forskel på mikroovne, så hold øje med den undervejs).
  4. Server evt. din kage med en klat is eller nyd den som den er.
Bedøm denne ret

Nutellakage i kop

Nutellakage i kop er simpelthen hvad du får opskriften på her! Nutella er jo bare lækkert, det kan vi ikke komme udenom. Vi har derfor lavet den skønneste og nemmeste nutellakage i kop opskrift. Kagen består af 5 ingredienser og det hele skal bare piskes sammen og i mikroovnen i små 2 minutter. Kage i kop med nutella er en skøn måde at få brugt det sidste æg på eller når nutellabøtten skal tømmes. Kagen tager få minutter at lave og bliver dejlig svampet og luftig. Det er desuden hyggeligt at servere kagen i en farverig kop med en ske i, og skal det være lidt ekstra, kan du komme en kugle is ovenpå den varme nybagte kage. Nutellakagen kan nemt pyntes med en klat ekstra nutella, vaniljeis eller glasur. Vi synes dog kagen er skøn som den er, når den serveres lun.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på kager i kop her

Nutellakage i kop

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar