Orange choko flakes Orange choko flakes Opskrift til 224466 stk. Opskrift til 22 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på orange choko flakes med mørk chokolade og appelsin. Lækre og sprøde havregrynskager, som du kan nyde til kaffen. Ingrediensliste Småkager 110 g. smør 115 g. havregryn 130 g. flormelis 1 stk. økologisk appelsin 1 stk. æg 1 tsk. bagepulver 150 g. mørk chokolade Fremgangsmåde Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Smelt smør. Bland smør med havregryn, flormelis, et par spsk. appelsinsaft og lidt revet appelsinskral, æg og bagepulver. Lad det stå og trække 10 minutter. Hvis du ikke har en appelsin, så kan du bruge appelsinjuice. Læg en bageplade klar med bagepapir. Læg derefter små te-skeer dej på pladen med god afstand. Vi lavede 9 småkager af gangen. Bag dem i 5-7 minutter eller indtil de er gyldne i farven. Pas på, de bliver hurtigt mørke, så hellere tage dem ud lidt før de bliver for mærke. Lad dem afkøle på en rist og gentag med et nyt stykke bagepapir. Vi lavede cirka 5 bageplader med 9 på hver, så cirka 44-45 kager, og dermed 22 småkager. Smelt herefter chokolade over vandbad eller i mikroovnen. Kom 1/2 tsk. chokolade på halvdelen af kagerne og læg derefter en anden halvdel over. Rul til sidst kanterne i den smeltede chokolade og lad dem størkne. Pak dem godt ned i en lufttæt beholder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på orange choko flakes Her får du opskriften på nemme orange choko flakes, som vi kender dem fra Karen Volf. Vi elsker de sprøde kiks med chokolade i midten og derfor blev vi nødt til at prøve at lave dem selv. De er super billige at lave, da de kræver få ingredienser. Derudover er det ingredienser man har derhjemme. Disse orange chok flakes eller chokoflager, som nogle vil kalde dem, er de perfekte småkager at servere til kaffen. De er nemme at lave, så du kan lave en portion og pakke dem ned i en lufttæt beholder og så er de klar som en lille snack, hvis der skulle komme nogle forbi til eftermiddags- eller aftenskaffen. LÆS OGSÅ: De bedste Chocolate Chip Cookies Havregrynskager med chokolade Det er de absolut lækreste havregrynskager, som laves med appelsin og mørk chokolade. Hvis du også elsker den der kombination af orange-smag og chokolade, så er disse uden tvivl lige noget for dig. De sprøde havregrynssmåkager smager så godt! Hvordan opbevares de? De opbevares i en lufttæt beholder. Vi opholder dem på køl, da vi godt kan lide dem, hvor chokoladen er hård. De kan holde sig 14 dage i en lufttæt beholder. Husk endelig at følge med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!
Jeg prøvede og lave jeres småkager men de blev virkelig dårlige de blev bløde og ville slet ikke blive sprøde ved ikke hvorfor de blev sådan ??? For havde jeg givet dem mere i oven ville de være blevet brændt 😕😕 Svar
Hej 🙂 Hvor meget appelsinskræl skal der i? Kan godt se det skal et par spiseske appelsinSAFT i, men der er intet mål på skrællen 🙂 Hvis det er skrællen af hele appelsinen, som står i ingredienslisten (1 økologisk appelsin), så bliver det da ret meget appelsinskræl? Vh. Svar
Hej Karen 🙂 Hvilken mørk chokolade bruger du til chokoflagerne, hvis du kan huske det? Og tak for at dele dine mange gode opskrifter gratis med andre mennesker 🙂 Vh Eva. Svar
Hej Eva, Vi bruger lidt forskelligt alt efter hvad vi lige har. Det kan være alt fra Callebaut til den billige fra Netto 🙂 Kh Svar